U bent hier

Singing Brussels Celebration 2020

Het Singing Brussels Celebration Weekend is een vaste waarde in de agenda van elke liefhebber van koormuziek en positieve vibes. Met een feestelijke openingsstoet, tal van concerten en zangworkshops op 6 & 7 juni 2020 in BOZAR. 

Meer weten over Singing Brussels?

BEZOEK DEZE PAGINA

Kom tijdens de Singing Brussels Celebration bij BOZAR uit volle borst meezingen en genieten! Ontmoet ensembles, professionals en amateurs die dezelfde passie delen: samen zingen. Om en bij de 25 koren bundelen hun zangtalent om je te laten meegenieten van een rijk en divers repertoire. Oefen je stem, je ritme of je ademhaling tijdens tal van inspirerende workshops en eindig deze feestelijke dag in de Grote Zaal Henry Le Bœuf voor een interactief concert met het ensemble VOCES8.
Zin om deel te nemen? Kom dan ter voorbereiding naar de zangateliers in BOZAR, in d eperiode maart-mei 2020. Paul Smith, lid van het beroemde zangensemble VOCES8, stoomt je klaar voor de uitdaging met zijn uiterst toegankelijke lesmethode. Mis tot slot ook zeker het adembenemende slotconcert van het Cantania-project niet. Op zaterdag 6 juni vullen honderden leerlingen uit Brusselse scholen de Grote Zaal Henry Le Bœuf.

Op de plaatsen … klaar … zing!

Singing Brussels – Aftermovie ’19

Wanneer

7 juni 2020 van 10:00 tot 21:00

Wat

(koren)ontmoeting, repertoireworkshop

Waar

BOZAR/Paleis voor Schone Kunsten
Ravensteinstraat 16, 1000 Brussel

Prijzen

€0.00
gratis

Wie

zangers, koorgroepen
Terug naar boven