U bent hier

Live, Love, Sing! Singing Brussels Celebration Goes Live

De wereld heeft nood aan een dosis positieve energie. Zing en laat je stem horen tijdens deze nieuwe – behoorlijk speciale – editie van Singing Brussels Celebration. Op 7 juni nodigen BOZAR en Koor&Stem je uit om online deel te nemen via Facebook aan verschillende workshops, o.a. over zingen, ritme en ademtechnieken.

Meer weten over Singing Brussels?

BEZOEK DEZE PAGINA

Onze doelstelling: met elkaar in contact blijven, ondanks de afstand. Iedereen is welkom op de workshops, zowel amateurs als professionele zangers. Na afloop worden de filmpjes van de workshops ook op YouTube en op onze website geplaatst.

Weldra meer informatie over de workshops zelf. Duid alvast aan in je agenda: zondag 7 juni tussen 10:00 en 20:00 uur, Singing Brussels Celebration Goes (Facebook) Live. Op het programma: Voice & Physique van Panda van Proosdij, Afrikaanse en Aboriginal liedjes met Anita d'Aulne, Beatbox met FootboxG en natuurlijk een workshop met Paul Smith en Voces8. 

Programma

10:00 – 10:30 Wake up and sing! (EN/NL)  Workshop met Panda van Proosdij
13:30 – 14:00 Singing Brussels Café (FR/EN) Workshop met Anita Daulne
16:00 – 16:30 Urban afternoon break (NL/EN) Workshop Beatbox met FootboxG
19:00 – 19:45 Singing Brussels Apéro (EN/FR) Workshop met Paul Smith
20:05 Live, Love, Sing!   

Als orgelpunt van de dag nodigen we iedereen uit mee te doen met onze actie Live, Love, Sing! om 20.05 uur stipt. 

Als orgelpunt van de dag nodigen we iedereen uit mee te doen met onze actie Live, Love, Sing! om 20.05 uur stipt. Het principe is eenvoudig: stem je radio af op een VRT-radio en bij de begintonen van Here Comes The Sun van The Beatles ga je aan je raam of aan je voordeur staan en zing je voor de buren. Film jezelf en stuur ons je filmpje. Wij bundelen de inzendingen en maken een filmpje van dat grote, virtuele koor dat je dan via sociale media kan verspreiden. Laten we die gezamenlijke uitbarsting van vreugde delen! Live, Love, Sing!

Hoe kan je meedoen?

  1. Op 7 juni om 20u05, stem af op jouw radiozender en luister live naar het nummer om je te begeleiden. Deelnemende radio’s: La Première, Musiq’3, Classic21, Pure, VivaCité, BRF1, BRF2, Radio 1, Radio 2, MNM, StuBru en Klara. Of luister naar het liedje op Spotify of Youtube.
  2. Bij de begintonen van Here Comes The Sun van The Beatles ga je aan je raam of aan je voordeur staan en zing je voor de buren.
  3. Film jezelf en stuur ons je filmpje vóór 8 juni om 20u via deze pagina. Wij bundelen de inzendingen en maken een filmpje van dat grote, virtuele koor dat je dan via sociale media kan verspreiden.

Tips van Paul Smith

Ontdek hieronder Paul Smith’s tips voor het zingen van Here Comes The Sun. Ervaren zangers kunnen hier ook de partituur downloaden.​​​​​​

Singing Brussels Celebration zou fysiek plaatsvinden in BOZAR op zondag 7 juni. Om evidente redenen zal dat helaas niet in de gebruikelijke vorm kunnen. Wél plannen we een hele dag lang online workshops, concerten en andere verrassingen rond het thema 'Live, Love, Sing'.

Allemaal te volgen via onze Facebookpagina.

Wanneer

7 juni 2020 van 10:00 tot 20:00

Wat

webinar, (koren)ontmoeting, workshop

Prijzen

€0.00
gratis

Wie

zangers, koorgroepen
Terug naar boven