U bent hier

Slotevent Cantania 2019

Op zaterdag 4 mei 2019 zullen alle leerlingen en leerkrachten samenkomen in de Grote Zaal Henry Le Bœuf van BOZAR voor een feestelijk slotconcert in het gezelschap van het Belgian National Orchestra. Een aangenaam en verrijkend muzikaal avontuur, zowel voor de leerkrachten als voor de leerlingen!

Kom gratis naar het slotconcert van het internationale muziekproject Cantania in het Paleis voor Schone Kunsten! Honderden Brusselse leerlingen en leerkrachten zullen zingen over de Straat van de vrijheid, waar mensen van verschillende nationaliteiten en culturen met plezier samenleven. Dat wekte de nieuwsgierigheid van journaliste Isabelle en dankzij Joseph, de cameraman, leert ze deze kleurrijke wereld kennen. 
De tekst, geschreven door dramaturg Marc Rosich, en de muziek van componist Albert Carbonell vertalen die geest van tolerantie en gemeenschap naar rap en reggae. Vriendschap en vrijheid worden blues en samba, beatboxing en dixieland! Deze cantate is een ode aan de vrede, vol vrolijke melodieën en klanken.

Vrije toegang, inschriijven noodzakelijk.

 

Cantania Brussels: the documentary

Wanneer

4 mei 2019 om 13:00

Waar

BOZAR, Henry Le Boeufzaal
Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel

Prijzen

€0.00
gratis

Wie

leerkrachten, kinderen
lager onderwijs, scholen uit Brussel
Terug naar boven