U bent hier

Studiedag: zingen in de zorg

Tijdens deze studiedag op dinsdag 18 april in de Muziekacademie Merksem bieden we een gevarieerd en interessant programma aan van workshops en getuigenissen voor iedereen die meer wil weten over zingen in de zorg. We sluiten af met een samenzangmoment en een netwerkbabbel.

Workshops

Wil je starten met een samenzangmoment en zoek je handvaten, ben je welkom in onze workshop 'hoe start ik een samenzangmoment'. Ben je al even bezig en zoek je naar repertoire? Of wil je graag de mogelijkheden van muziekinstrumenten bij personen met dementie ontdekken? Dan zijn onze workshops 'repertoire' en 'muziekinstrumenten bij dementie' iets voor jou!

Getuigenissen

Naast actieve workshops bieden we ook een aantal getuigenissen aan. Zo kan je je licht opsteken rond 'intergenerationeel zingen' of 'zingen met personen met dementie die thuis wonen'. Wist je dat we een vrijwilliger van één van de eerste samenzangmomenten in Vlaanderen konden strikken voor deze studiedag? Zij vertelt je graag over de evolutie en haar ervaringen. Bereid je voor op een interessante lezing, want Jenny trok met het samenszangmoment reeds naar Rome om te zingen voor de paus. 

Alle sessies worden gegeven door onze coaches die altijd vraaggestuurd werken, dit wil zeggen dat er tijd en ruimte gemaakt wordt voor persoonlijke vragen of bedenkingen.

Dagindeling

09.00 uur Ontvangst met koffie en thee 
09.30 uur Plenum
10.00 uur Keuzesessie 1
11.15 uur Keuzesessie 2
12.15 uur Lunch
13.15 uur Keuzesessie 3
14.30 uur Samenzangmoment
15.30 uur Netwerkbabbel
16.30 uur Einde


Lunch is niet inbegrepen. Koffie, thee, water zullen doorlopend aanwezig zijn. In de namiddag voorzien we iets lekkers. 

Solidaire prijzen

Koor&Stem hanteert voor deze activiteit flexibele, solidaire prijzen. Je kiest met andere woorden zelf het tarief dat op jou van toepassing is. Wie bereid is om meer te betalen, weet dat dit dient om mensen die een lagere prijs kiezen te ondersteunen.

 

Prijs

 

Plustarief 

€125 Kies dit tarief en je maakt Koor&Stem betaalbaar voor iedereen.

Standaard

€100 Tarief voor wie geen lid is van een koor dat is aangesloten bij Koor&Stem.

Ledentarief

€85 Tarief voor wie lid is van Koor&Stem, indirect via het koor of individueel.

Verminderd

€75 Tarief voor wie het niet vanzelfsprekend is om het standaardtarief te betalen.

Kansentarief

€20

Wie beschikt over een UiTPAS met kansentarief krijgt 80% korting.
 

 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen. Je kiest zelf welke prijs op jou van toepassing is. Kies je voor het kansentarief dan moet je wel verplicht een UiTPAS nr. invullen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

Na het indienen van je inschrijving heb je de mogelijkheid om veilig online te betalen met Bancontact (QR, app of kaartlezer), overschrijving, kredietkaart, iDEAL of online banking van KBC, Belfius, … We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

18 april 2023 van 9:00 tot 16:30

Wat

infosessie of lezing, workshop

Waar

Muziekacademie Merksem
Nieuwdreef 135 | 2170 Merksem

Prijzen

€125.00
Plustarief
€100.00
Standaard
€85.00
Ledentarief
€75.00
Verminderd
€20.00
Kansentarief
Je kiest zelf welk tarief op jou van toepassing is.

Wie

zorgprofessionals, mantelzorgers, studenten, leerkrachten, zangers, dirigenten, ...

Contact

lise.polfliet@koorenstem.be

Terug naar boven