U bent hier

Studytour & repertoiredag

In het kader van het event beVOICEd vindt er olv Luc Anthonis een study tour en repertoiredag plaats voor dirigenten, leerkrachten en studenten koordirectie. Tijdens deze opleiding worden de kandidaten ingewijd in het repertoire, de nieuwe compositie, directietechnieken, didactische aanpak, geheel gericht op het werken met jeugdkoren. 

Luc Anthonis, docent van de opleiding koordirectie aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen leidt deze study tour. We brengen een bezoek aan de verschillende workshops met voor- en nabespreking. In de namiddag focussen we op (nieuw) repertoire.

Workshops

Tijdens het evenement beVOICEd komen een tiental jeugdkoren zeer diverse workshops volgen m.a.w. tal van interessante thema's om op te focussen tijdens de study tour!

Voice & physique Panda Van Proosdij
Songs around the world Marleen De Boo
Folk songs for equal voices Johannes De Wilde
Pop-up your choir Kristel Lamerichs
Traditional music from Turkey Sibel Dinçer


Concert

De tien gelijkstemmige jeugdkoren uit heel Vlaanderen brengen een gevarieerd repertoire en sluiten het concert af met de wereldpremière van Seize the Night, een compositie van Hans Helsen, speciaal voor deze tweede editie van beVOICEd componeerde. Als cursist van de studytour kan je het concert aansluitend bijwonen, ingebrepen in de prijs. Afzonderlijke tickets zijn verkrijgbaar aan €10 per persoon. Op zondag 20 oktober 2019 om 15.30 u.

Tickets concert

Wanneer

20 oktober 2019 van 9:00 tot 18:00

Wat

repertoireworkshop

Waar

Kunstencentrum deSingel
Desguinlei 25, 2018 Antwerpen

Prijzen

€65.00
studytour
Inclusief concert

Wie

dirigenten
leerkrachten en studenten koordirectie

Contact

Caloroso vzw
bevoicedhappening@gmail.com
Terug naar boven