U bent hier

Summer Academy: zingen met kleuters

Tijdens 2 volledige dagen eind augustus reikt Annemie Cobbaert je tips en inspiratie aan om volle goede moed het schooljaar al zingend aan te vatten.

Annemie Cobbaert is kleuteronderwijzeres en studeerde tevens klassieke zang aan het Lemmensinstituut in Leuven: de unieke combi om met kinderen tussen 0 en 6 aan de slag te gaan. Aan hogeschool Thomas More geeft Annemie muziek aan de studenten bachelor kleuteronderwijs. Tegelijkertijd schuimt ze kleuterklassen en bibliotheken af, per fiets en met hopen licht en handig materiaal om zelf met kleuters, peuters, dreumesen en baby's actief muziek te maken. Ondertussen groeit er een nieuwe woning in Sint-Katelijne-Waver met plaats voor een muziekruimte om samen met jonge kinderen te musiceren. Ook de deelnemers aan deze vierdelige reeks zullen daar ontvangen worden.

Inhoudelijke detailinfo volgt later.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen. We vragen jouw adres op omdat we je een aantal zaken vooraf willen opsturen per post.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

26 augustus 2021 tot 27 augustus 2021

Wat

meerdaagse opleiding

Waar

't Huis van Mie Mol
Kuikenstraat 54
2860 Sint-Katelijne-Waver (2 km van het treinstation)

Prijzen

€220.00
standaardprijs
€200.00
Koor&Stem leden

Wie

leerkrachten
met name uit het kleuteronderwijs

Contact

liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven