U bent hier

Verdiepend webinar: Zingen met mensen met dementie

Volgde je bij ons het teasend webinar “Zingen met mensen met dementie” en ben je getriggerd om verdiepend aan de slag te gaan of heb je reeds ervaring met zingen met mensen met dementie en wil je graag een opfrissing of meer info, dan is ons verdiepend webinar een mooi stapje verder.

Zowel het organisatorische als muzikale aspect komen aan bod. We bespreken de achterliggende wetenschappelijke fenomenen bij zingen met personen met dementie, geven je tips over de aanpak en organisatie van een samenzangmoment en laten je kennismaken met het repertoire. Je leert eveneens de verschillen tussen zingen in een woonzorgcentrum en zingen in de thuissituatie. Daarnaast gaan we ook dieper in op het gebruik van instrumenten tijdens een samenzangmoment.

Met docente Sofie Bauwens

We werken met een vooraf opgenomen filmpje voor het algemene infodeel en sluiten af met een muzikale noot. Je hoort tijdens het filmpje coach Sofie Bauwens aan het woord. Als muziektherapeute en dirigente weet ze als geen ander hoe muziek theratpeutisch kan werken in relatie tot een persoon met dementie. Als kers op de taart heeft ze zelf een samenzangmoment  ‘De Vergeet me Liedjes’ opgericht in Sint-Niklaas.

Heb je een specifieke vraag?

We werken vraaggestuurd, dus heb je een specifieke vraag, dan kan je deze alvast doorsturen naar dementie [at] koorenstem.be. Tijdens het webinar is Koor&Stem-medewerker Lise beschikbaar om vragen via de chat te beantwoorden. 

We bieden deze vorming aan voor €20. In dit bedrag zit de vorming inclusief ppt, het filmpje en de toelichting met muziekinstrumenten. Mocht je na het webinar nog vragen hebben, blijven wij beschikbaar! 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Na het inschrijven heb je de mogelijkheid om veilig online te betalen met Bancontact, via overschrijving, kredietkaart of met online banking van KBC, Belfius, ING, … We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

14 december 2022 van 10:00 tot 11:00

Wat

webinar

Prijzen

€20.00
prijs

Wie

zorgprofessionals, mantelzorgers, studenten, leerkrachten, zangers, dirigenten, ...

Contact

lise.polfliet@koorenstem.be
Terug naar boven