Tickets World Choir Games nu beschikbaar hier

Sluiten

U bent hier

Vorming: Zingen met mensen met dementie

Dit najaar organiseert De Stem van ons Geheugen de vorming 'Zingen met mensen met dementie.’ Deze vormingsdag richt zich tot iedereen die graag een samenzangmoment wil organiseren en daarbij tips en tricks kan gebruiken.  

Wat komt hier allemaal bij kijken? Hoe pak ik dit het beste aan? Onze coach Sofie Bauwens geeft je zowel organisatorische als muzikale tips en een hoop inspiratie. Om alle theorie meteen in praktijk te zien, wonen we een zangsessie bij van het contactkoor 'Vergeet me Liedjes'. Na deze dag kunnen de deelnemers op een geïnformeerde en geïnspireerde manier aan de slag. We werken vraaggestuurd, dit wil zeggen dat er tijd en ruimte gemaakt wordt voor persoonlijke vragen of bedenkingen. 

Lunch, cd  en ppt inbegrepen. Inschrijven kan tot en met maandag 15/11/2021. 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Na het inschrijven heb je de mogelijkheid om veilig online te betalen met Bancontact, via overschrijving, kredietkaart of met online banking van KBC, Belfius, ING, … We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

19 november 2021 van 10:00 tot 16:00

Wat

infosessie of lezing

Waar

Dienstencentrum Den Aftrap
Gerdapark 13, 9100 Sint-Niklaas

Prijzen

€95.00
basisprijs
€90.00
kortingstarief
voor wie een gratis webinar gevolgd heeft op 6 of 18 oktober

Wie

zorgprofessionals, mantelzorgers, studenten, leerkrachten, zangers, dirigenten, ...

Contact

ilse.de.cuyper@koorenstem.be
Terug naar boven