U bent hier

Wake up and sing! workshop Singing Brussels Goes Live

De wereld heeft nood aan een dosis positieve energie. Zing en laat je stem horen tijdens deze nieuwe – behoorlijk speciale – editie van Singing Brussels Celebration. Op 7 juni nodigen BOZAR en Koor&Stem je uit om deel te nemen aan verschillende online sessies via Facebook. Tijdens de eerste workshop van de dag warm je op onder begeleiding van Panda van Proosdij.

Meer weten over Singing Brussels?

BEZOEK DEZE PAGINA

Maak je lichaam wakker en warm je op om te zingen! Met haar "Voice & Physique" methode, is dat het doel van Panda van Proosdij's workshop. Trillende lichaamsdelen, rollende gewrichten en het oefenen van de stem met ondersteunende bewegingen. Je wordt actief maar zachtjes wakker en krijgt de rest van de dag energie. Doe mee aan deze hartverwarmende, vrolijke workshop en begin de dag met een glimlach.

Singing Brussels Celebration zou fysiek plaatsvinden in BOZAR op zondag 7 juni. Om evidente redenen zal dat helaas niet in de gebruikelijke vorm kunnen. Wél plannen we een hele dag lang online workshops, concerten en andere verrassingen rond het thema 'Live, Love, Sing'.

Allemaal te volgen via onze Facebookpagina.

Wanneer

7 juni 2020 van 10:00 tot 10:30

Wat

webinar

Prijzen

€0.00
gratis

Wie

zangers, dirigenten, kinderen
Terug naar boven