U bent hier

Webinar auteursrechten

Wat moet je als koor weten over auteursrechten? Hoe kan je ervoor zorgen dat de partituren die je gebuikt in orde zijn met de auteursrechten? Wanneer doe je een aangifte bij Sabam? En wat met arrangementen? Hoe ga je om met digitale partituren? 

Op deze en tal van andere vragen krijg je een concreet antwoord tijdens dit webinar. Deze infosessie wordt verzorgd door Liesbeth Segers, beleidsmedewerker bij Koor&Stem, thuis in auteursrechten op maat van de koorwereld. 

We vernemen graag op voorhand jullie concrete vragen via het invulformulier bij inschrijving. 

Combiticket voor 3 webinars

De mogelijkheid bestaat om een combiticket aan te kopen, dan krijg je ook toegang tot twee andere webinars:  Meer publiek met de UiTdatabank (8 nov) en Uittreksel strafregister opvragen? (18 dec). Je betaalt dan in totaal €50 ipv €60. 

Hier kopen

Beleidsmedewerker

Liesbeth Segers

Liesbeth Segers is musicologe en beleidsmedewerker bij Koor&Stem, voornamelijk voor artistieke projecten en scholenwerking. Vanuit haar passie voor vocale muziek geeft ze regelmatig concertinleidingen, programmatoelichtingen en vertalingen voor diverse concerthuizen. In haar vrije tijd zingt ze in diverse ensembles en in de operaklas.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

Wat wil je zeker te weten komen? Heb je een concrete vraag over dit onderwerp?

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

Werk je met een bestelbon, dan moet die in ons bezit zijn ten laatste op de datum van de inschrijvingsdeadline via info@koorenstem.be. Zoniet, dan factureren we de vorming rechtstreeks aan de deelnemer.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt rar zip.

 

Facturatiegegevens

Wil je graag een factuur ontvangen voor je administratie? Bezorg ons hieronder de nodige facturatiegegevens.

Na het indienen van je inschrijving heb je de mogelijkheid om veilig online te betalen met Bancontact (QR, app of kaartlezer), overschrijving, kredietkaart, iDEAL of online banking van KBC, Belfius, … 

Wanneer

23 november 2023 van 20:00 tot 21:30

Wat

webinar, infosessie of lezing

Prijzen

€20.00
Standaardprijs
€50.00
Combiticket
€5.00
Kansentarief
Kies je voor een combiticket dan krijg je toegang tot drie webinars.

Wie

koorbesturen

Contact

Valerie Konings, valerie.konings@koorenstem.be, 03 202 86 74
Terug naar boven