U bent hier

Webinar: feitelijke vereniging of vzw?

Wat is het verschil tussen een feitelijke vereniging en een vzw? En hoe maak je als koor de keuze om de stap te zetten naar een vzw worden of net een feitelijke vereniging te blijven? 

Davy De Laeter is adviseur bij de vzw-kliniek en maakt je graag wegwijs in de materie. Hij legt in heldere taal uit wat de belangrijkste aandachtspunten zijn op vlak van vrijwilligers, besluitvorming, boekhouding en het sluiten van contracten. Er wordt ook voldoende ruimte voorzien voor vragen. 

Combiticket voor 3 webinars

Kies je voor een combiticket, dan krijg je ook toegang tot twee andere webinars:  Het ABC van SABAM en SEMU (6 okt) en Verzekeringen voor je koor (20 okt). Je betaalt dan in totaal €50 ipv €60.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

Wat wil je zeker te weten komen? Heb je een concrete vraag over dit onderwerp?

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt rar zip.

Na het indienen van je inschrijving heb je de mogelijkheid om veilig online te betalen met Bancontact (QR, app of kaartlezer), overschrijving, kredietkaart, iDEAL of online banking van KBC, Belfius, … We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

27 september 2022 van 20:00 tot 21:30

Wat

webinar, infosessie of lezing

Prijzen

€20.00
Standaardprijs
€50.00
Combiticket
Kies je voor een combiticket dan krijg je toegang tot drie webinars.

Wie

koorbesturen

Contact

Valerie Konings, valerie.konings@koorenstem.be, 03 202 86 74
Terug naar boven