U bent hier

Webinar: het ABC van SEMU en SABAM

Wat moet je als koor weten over auteursrechten? Hoe kan je ervoor zorgen dat de partituren die je gebuikt in orde zijn met de auteursrechten? Wanneer doe je een aangifte bij Sabam? En wat met arrangementen? 

Op deze en tal van andere vragen krijg je een concreet antwoord tijdens dit webinar. Deze infosessie wordt verzorgd door Liesbeth Segers, beleidsmedewerker bij Koor&Stem, thuis in auteursrechten op maat van de koorwereld. 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

Wat wil je zeker te weten komen? Heb je een concrete vraag over dit onderwerp?

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt rar zip.

Na het indienen van je inschrijving heb je de mogelijkheid om veilig online te betalen met Bancontact (QR, app of kaartlezer), overschrijving, kredietkaart, iDEAL of online banking van KBC, Belfius, … We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

6 oktober 2022 van 20:00 tot 21:30

Wat

webinar, infosessie of lezing

Prijzen

€20.00
Standaardprijs

Wie

koorbesturen

Contact

Valerie Konings, valerie.konings@koorenstem.be, 03 202 86 74
Terug naar boven