U bent hier

Webinar: hoe je dirigent vergoeden?

Wil je weten welke verschillende methodes er bestaan om je dirigent te betalen? Stijn Goovaerts, consulent van Cultuurloket, is specialist in de verschillende types van vergoeden en legt je met veel plezier alle mogelijkheden uit. 

Bots je momenteel al op bepaalde moeilijkheden en heb je een concrete vraag? Bezorg ze ons gerust op voorhand, dan nemen we dit graag mee in de vorming. Deze webinar is bedoeld voor koorbesturen en dirigenten die op zoek zijn naar de methode van vergoeden die het beste past bij hun situatie.

Heeft je dirigent het statuut van zelfstandige? Hoe zit het met de nieuwe regeling voor verenigingswerk die inging op 1 januari 2022? En wat mag je eigenlijk wel of niet met een vrijwilligersvergoeding? Vele systemen die vele vragen kunnen oproepen!

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.


Jouw koor

Hoe betaal je de dirigent of begeleider?
Iets dat je tijdens dit webinar zou willen vragen, bespreken of behandeld zien?

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt rar zip.

Na het indienen van je inscrhijving kan je hier veilig betalen met Bancontact (QR, app of kaartlezer), de klassieke overschrijving, kredietkaart, iDEAL of online banking van KBC, Belfius, … We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

26 april 2022 van 19:30 tot 21:30

Wat

webinar, infosessie of lezing

Prijzen

€25.00
standaard
€20.00
ledenprijs

Wie

dirigenten, koorbesturen

Contact

Valerie Konings, valerie.konings@koorenstem.be, 03 202 86 74
Terug naar boven