U bent hier

Webinar Hoe vergoed je artistieke medewerkers?

Koor&Stem

Er bestaan verschillende mogelijkheden voor koren om artistieke medewerkers zoals dirigenten, muzikanten of choreografen, te vergoeden. Die veelheid aan opties kan vragen oproepen!

Jeroen Keymeulen, directeur van Koor&Stem, maakt je tijdens dit webinar wegwijs in de verschillende vergoedingsmogelijkheden en legt met plezier alle mogelijkheden uit: van zelfstandige in hoofd- of bijberoep, reële kostenvergoeding tot de Amateurkunstenvergoeding (AKV), Sociaal statuut Kunstenaar (SBK), artikel 17 voor verenigingswerkers, ...

Dit webinar is bedoeld voor koorbesturen en dirigenten die op zoek zijn naar een methode van vergoeden die het beste past bij hun situatie.

Bots je momenteel al op bepaalde moeilijkheden en heb je een concrete vraag? Bezorg ze ons gerust op voorhand (in het veld 'Opmerkingen' bij inschrijving), dan nemen we dit graag mee in de vorming.

Docent

Jeroen Keymeulen

Jeroen werkt sinds 2019 voor Koor&Stem na een loopbaan in het Deeltijds Kunstonderwijs. Vanuit die job heeft Jeroen ervaring opgebouwd met verschillende zakelijke aspecten, waar een vereniging mee te maken krijgt. Dat hij zelf dirigent is van enkele amateurkoren, maakt dat hij de amateurkoorwereld met hun specifieke noden en behoeften, goed kent.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Koor&Stem hanteert voor deze activiteit solidaire prijzen. Je kan kiezen om per/als deelnemer een extra bedrag te betalen of een bedrag in vermindering te brengen.  Wie bereid is om extra te betalen, weet dat dit dient om mensen die minder betalen te ondersteunen. Wie beschikt over een UiTPAS met kansentarief krijgt 80% korting op de standaardprijs. Het kansentarief is niet cumuleerbaar met een andere korting.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

Werk je met een bestelbon, dan moet die in ons bezit zijn ten laatste op de datum van de inschrijvingsdeadline via info@koorenstem.be. Zoniet, dan factureren we de vorming rechtstreeks aan de deelnemer.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt rar zip.

 

Facturatiegegevens

Wil je graag een factuur ontvangen voor je administratie? Bezorg ons hieronder de nodige facturatiegegevens.

Na het indienen van je inschrijving heb je de mogelijkheid om veilig online te betalen met Bancontact (QR, app of kaartlezer), overschrijving, kredietkaart, iDEAL of online banking van KBC, Belfius, … 

Wanneer

23 oktober 2024 van 20:00 tot 21:30

Wat

webinar, infosessie of lezing

Prijzen

€20.00
Standaardtarief
€4.00
Kansentarief
We hanteren voor deze activiteit solidaire prijzen.

Wie

koorbesturen

Contact

Marjolein Braspenningx, marjolein.braspenningx@koorenstem.be, 03 202 86 71
Terug naar boven