U bent hier

Webinar Money money money: een gezonde financiering van je koor

Koor&Stem

Er zijn heel wat mogelijkheden om je creatieve project of je werking te financieren. Maar hoe vind je de weg naar de meest geschikte vorm voor jouw organisatie of activiteiten?   

Tijdens dit webinar geven we een duidelijk overzicht van de verschillende soorten financieringsvormen. We bespreken welke vaardigheden je ervoor nodig hebt en geven mee hoe je kan bepalen welke vormen het beste bij jouw project of werking passen.   

We vertrekken vanuit de vraag: waarvoor heb je geld nodig? En welke financieringsvorm past bij deze financieringsnood? Is een financieringsmix een mogelijke piste? Hierbij houden we rekening met de fase waarin je organisatie zich bevindt en de soort activiteiten waar je financiering voor zoekt. 

Bots je momenteel al op bepaalde moeilijkheden en heb je een concrete vraag? Bezorg ze ons gerust op voorhand (in het veld 'Opmerkingen' bij inschrijving), dan nemen we dit graag mee in de vorming.

Docent

Cultuurloket

Cultuurloket is een kenniscentrum en leernetwerk waar leren, oriënteren, adviseren, innoveren en inspireren over ondernemen in cultuur centraal staan. We stimuleren en ondersteunen duurzaam cultureel ondernemerschap en professionalisering in de Vlaamse cultuursector.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Koor&Stem hanteert voor deze activiteit solidaire prijzen. Je kan kiezen om per/als deelnemer een extra bedrag te betalen of een bedrag in vermindering te brengen.  Wie bereid is om extra te betalen, weet dat dit dient om mensen die minder betalen te ondersteunen. Wie beschikt over een UiTPAS met kansentarief krijgt 80% korting op de standaardprijs. Het kansentarief is niet cumuleerbaar met een andere korting.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

Werk je met een bestelbon, dan moet die in ons bezit zijn ten laatste op de datum van de inschrijvingsdeadline via info@koorenstem.be. Zoniet, dan factureren we de vorming rechtstreeks aan de deelnemer.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt rar zip.

 

Facturatiegegevens

Wil je graag een factuur ontvangen voor je administratie? Bezorg ons hieronder de nodige facturatiegegevens.

Na het indienen van je inschrijving heb je de mogelijkheid om veilig online te betalen met Bancontact (QR, app of kaartlezer), overschrijving, kredietkaart, iDEAL of online banking van KBC, Belfius, … 

Wanneer

25 november 2024 van 20:00 tot 21:30

Wat

webinar, infosessie of lezing

Prijzen

€20.00
Standaardtarief
€4.00
Kansentarief
We hanteren voor deze activiteit solidaire prijzen.

Wie

koorbesturen

Contact

Marjolein Braspenningx, marjolein.braspenningx@koorenstem.be, 03 202 86 71
Terug naar boven