Koor&Stem is gesloten van 15 tot 28 juli. Prettige vakantie!

Sluiten

U bent hier

Webinar Semu-licentie voor koren

gratis
Koor&Stem

Zodra je een origineel uitgegeven partituur in kopie gebruikt voor je koorwerking bestaat de kans dat je over een licentie bij Semu, de beheersmaatschappij voor muziekuitgevers, moet beschikken. Vanaf het koorseizoen 2024-2025 hebben Koor&Stem (en VLAMO) een overeenkomst met Semu onderhandeld om die licentie zowel te moderniseren als betaalbaar te houden.

Vanaf september 2024 kan je binnen het Koor&Stem-lidmaatschap een voordelige Semu-licentie aanschaffen aan 25% korting! Zolang het koor via Koor&Stem de licentie aanvraagt, blijft deze korting behouden. Kom er meer over te weten tijdens dit webinar.

over het aanbod

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je ontvangt enkele dagen vooraf een Zoomlink per mail.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

Wanneer

7 september 2024 van 10:00 tot 11:00

Wat

webinar, infosessie of lezing

Prijzen

€0.00
Gratis

Wie

koorbesturen
voorzitters en dirigenten

Contact

info@koorenstem.be

Terug naar boven