U bent hier

Webinar uitbreidingspakketten Twizzit

gratis
Koor&Stem

Sinds koorseizoen 2022-2023 maken Koor&Stem en alle aangesloten koren gebruik van Twizzit als ledenbeheersysteem. Kom tijdens het webinar meer te weten over de handige (extra) functionaliteiten die jullie koorwerking nog verder kunnen ondersteunen.

De Twizzit-sofware biedt koren in eerste instantie de kans om op een gebruiksvriendelijke manier hun leden te beheren, maar koren die op zoek zijn naar bijkomende Twizzitmodules ter ondersteuning van hun koorwerking, komen tijdens dit webinar meer te weten over de tal van extra functionaliteiten die voorhanden zijn in Twizzit.  

extra functionaliteiten

Op woensdagavond 19 juni voorziet Koor&Stem een webinar voor voorzitters en ledenadministratoren die graag meer willen weten over extra modules in Twizzit zoals: nieuwsbrieven, formulieren en e-ticketing, facturatie, media, registraties (vrijwilligersadministratie), enz. Kom te weten wat welke module inhoudt, welke modules in welk(e) uitbreidingspakket(ten) vervat zijn, hoe je intekent op een uitbreidingspakket en hoeveel dit (extra) zal kosten voor jullie organisatie. 

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je ontvangt enkele dagen vooraf een Zoomlink per mail.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

Wanneer

19 juni 2024 van 20:00 tot 21:00

Wat

webinar, infosessie of lezing

Prijzen

€0.00
Gratis

Wie

koorbesturen
voorzitters en ledenadministratoren

Contact

ledenbeheer@koorenstem.be

Terug naar boven