Koorcoaching aanvragen? Dat kan hier

Sluiten

U bent hier

Webinar uittreksel strafregister

online

De Vlaamse regering wil minderjarigen beter beschermen en een aantasting van hun fysieke, psychische en seksuele integriteit zoveel mogelijk vermijden. Daarom maakte ze het verplicht om van nieuwe medewerkers in bepaalde functies een uittreksel uit het strafregister op te vragen en te controleren. 

De controle geldt voornamelijk voor verenigingen die activiteiten met en voor minderjarigen organiseren. Denk hierbij aan: kinderkoren, jeugdkoren, korenfamilies met o.a. een werking voor minderjarigen, koren die regelmatig optredens geven met en voor minderjarigen, enz. Een koor is dus verplicht om voor bepaalde medewerkers en voor bepaalde activiteiten de controle te doen. 

Op maandagavond 18 december voorziet Koor&Stem een webinar voor koorbesturen die na het lezen van deze webpagina nog vragen hebben over het opvragen en controleren (beoordelen) van het Uittreksel uit het strafregister en de impact ervan op (de werking van) het koor. We vernemen graag op voorhand jullie concrete vragen via het invulformulier bij inschrijving. 

Combiticket voor 3 webinars

Kies je voor een combiticket, dan krijg je ook toegang tot twee andere webinars:  Meer publiek met de UiTdatabank (8 nov) en Auteursrechten (23 nov). Je betaalt dan in totaal €50 ipv €60.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

Wat wil je zeker te weten komen? Heb je een concrete vraag over dit onderwerp?

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

Werk je met een bestelbon, dan moet die in ons bezit zijn ten laatste op de datum van de inschrijvingsdeadline via info@koorenstem.be. Zoniet, dan factureren we de vorming rechtstreeks aan de deelnemer.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt rar zip.

 

Facturatiegegevens

Wil je graag een factuur ontvangen voor je administratie? Bezorg ons hieronder de nodige facturatiegegevens.

Na het indienen van je inschrijving heb je de mogelijkheid om veilig online te betalen met Bancontact (QR, app of kaartlezer), overschrijving, kredietkaart, iDEAL of online banking van KBC, Belfius, … 

Wanneer

18 december 2023 van 20:00 tot 21:00

Wat

webinar, infosessie of lezing

Prijzen

€20.00
Standaardprijs
€5.00
Kansentarief
€50.00
Combiticket
Kies je voor een combiticket dan krijg je toegang tot drie webinars.

Wie

koorbesturen

Contact

Valerie Konings, valerie.konings@koorenstem.be, 03 202 86 74
Terug naar boven