U bent hier

Webinar: verzekeringen voor je koor

Extreme weersomstandigheden, iemand uit het publiek die struikelt of de dirigent die een ongeval heeft op weg naar de repetitie? Wat met de piano die beschadigd geraakt door wateroverlast of een koorlid dat zich bezeert tijdens een kooruitstap? 

Een verzekering voor je koor is geen overbodige luxe en biedt een maximale bescherming van de koorzangers en bestuursleden. Welke verzekeringen zijn verplicht en welke niet? Wat houden de polissen precies in en welke stappen dien ik te ondernemen als ik beroep wil doen op een schadevergoeding? Verzekeringsagent Wilfried Janssens maakt je op een zeer bevattelijke manier graag wegwijs in deze materie.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

Wat wil je zeker te weten komen? Heb je een concrete vraag over dit onderwerp?

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt rar zip.

Na het indienen van je inschrijving heb je de mogelijkheid om veilig online te betalen met Bancontact (QR, app of kaartlezer), overschrijving, kredietkaart, iDEAL of online banking van KBC, Belfius, … We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

19 oktober 2022 van 20:00 tot 21:30

Wat

webinar, infosessie of lezing

Prijzen

€20.00
Standaardprijs

Wie

koorbesturen

Contact

Valerie Konings, valerie.konings@koorenstem.be, 03 202 86 74
Terug naar boven