U bent hier

Workshop beatboxen tijdens Singing Brussels goes Live

De wereld heeft nood aan een dosis positieve energie. Zing en laat je stem horen tijdens deze nieuwe – behoorlijk speciale – editie van Singing Brussels Celebration. Op 7 juni nodigen BOZAR en Koor&Stem je uit om deel te nemen aan verschillende online sessies via Facebook. Op de derde workshop van de dag maak je op speelse wijze kennis met de kunst van het beatboxen.

Meer weten over Singing Brussels?

BEZOEK DEZE PAGINA

FootboxG (Urban Center Brussels), Belgisch beatbox-kampioen in 2018 en 2019, zal je op een speelse en fantasierijke manier kennis laten maken met deze discipline. Beatboxen bestaat uit het vocaal nabootsen van een drummachine, scratches en vele instrumenten (voornamelijk percussie). Deze workshop laat je toe om de beatboxpraktijk te ontdekken in een ontspannen sfeer en tegelijk groepswerk en zelfexpressie te ervaren.

Singing Brussels Celebration zou fysiek plaatsvinden in BOZAR op zondag 7 juni. Om evidente redenen zal dat helaas niet in de gebruikelijke vorm kunnen. Wél plannen we een hele dag lang online workshops, concerten en andere verrassingen rond het thema 'Live, Love, Sing'. 

Allemaal te volgen via onze Facebookpagina.

Wanneer

7 juni 2020 van 16:00 tot 16:30

Wat

webinar

Prijzen

€0.00
gratis

Wie

zangers, dirigenten, kinderen
Terug naar boven