U bent hier

Workshop drink- en zeemansliederen

Haal maar de matroos in jezelf boven voor deze workshop en leer enkele fijne traditionele liederen. De workshop duurt 1 uur en vindt op verschillende momenten doorheen de dag plaats.

Zeemansliederen bestaan al eeuwenlang en dienden vroeger vooral om de bemanning van een schip te motiveren en te synchroniseren in hun werk. Ontspannen na zo'n zwaar werk doet men traditioneel bij pot en pint en bijbehorende drinkliederen. In deze workshop maak je kennis met drink- en zeemansliederen uit de zeven zeeën.  Je kan je verwachten aan een heel divers repertoire. Schip, ahoy! Deze workshop is deel van het programma van het Koor&Stem festival. Met een dagpas kan je een hele dag workshops en concerten kiezen.

De workshop vindt plaats op volgende uren: 10u15-11u15, 14u30-15u30, 17u45-18u45

Over Josefien Vercruysse

Josefien is als zangeres/ fluitiste verbonden aan verschillende groepen (Bliet, De Garre, de Appelmoesband, Fine Fleur). Beroepsmatig geeft zij lessen dwarsfluit, koor GM en MCV in verschillende kunstacademies.

Meer info over het Koor&Stem festival 2023

 

Wanneer

29 oktober 2023 om 09:30

Wat

workshop

Waar

CC Binder
Forum 9
2870 Puurs-Sint-Amands

Prijzen

€25.00
Dagpas
€5.00
Kansentarief
Met een dagpas kan je een hele dag genieten van verschillende workshops en concerten. Koren die deelnemen aan het festival, hoeven geen aparte tickets voor de workshops te kopen.

Wie

zangers, koorgroepen

Contact

Valerie Konings, festival@koorenstem.be
Terug naar boven