U bent hier

Workshop opera all the way

Ontdek alles over het zingen in een opera en probeer het meteen uit. De workshop duurt 1 uur en vindt op verschillende momenten doorheen de dag plaats.

Altijd al benieuwd geweest hoe het zou zijn om in de opera te zingen? Dan is deze workshop operazingen zeker iets voor jou. In een opera ben je niet enkel een zanger, maar ook een acteur en dat is een hele uitdaging! Tijdens deze workshop ontdek je de basisbeginselen en wat er allemaal bij komt kijken. Een ware snelcursus in het operazingen. Deze workshop is deel van het programma van het Koor&Stem festival. Met een dagpas kan je een hele dag workshops en concerten kiezen.

De workshop vindt plaats op volgende uren: 10u15-11u15, 11u30-12u30, 17u30-18u30

Over Sandra Paelinck 

Sandra Paelinck zong vanaf haar negen jaar in het kinderkoor van de Vlaamse Opera en maakt nu deel uit van het koor van Opera Vlaanderen, je kan haar ook aan het werk horen bij het Vlaams Radiokoor. Kortom, dé geknipte persoon om je allerlei operatechnieken bij te brengen! 

Meer info over het Koor&Stem festival 2023

Wanneer

29 oktober 2023 van 9:30 tot 19:30

Wat

workshop

Waar

CC Binder
Forum 9
2870 Puurs-Sint-Amands

Prijzen

€25.00
Dagpas
€5.00
Kansentarief
Met een dagpas kan je een hele dag genieten van verschillende workshops en concerten. Koren die deelnemen aan het festival, hoeven geen aparte tickets voor de workshops te kopen.

Wie

zangers, koorgroepen

Contact

Valerie Konings, festival@koorenstem.be
Terug naar boven