U bent hier

Workshop podiumpresentatie (Marijke de Wit)

Tijdens het festival voor popkoren kan je deelnemen aan deze workshop rond podiumpresentatie voor popkoren. Welk effect wil je op je publiek hebben? Wat zijn de mogelijkheden die je ter beschikking hebt? Laten wet het uitproberen!

Drie koren kunnen aan deze workshop deelnemen als demonstratiekoor. Marijke gaat met haar demonstratiekoren aan te slag om met hen te verkennen wat het effect is van bepaalde bewegingen, interacties, kijkrichtingen, gebruik van de ruimte, de manier van 'wisselen' tussen twee nummers, etc. 

Als losse deelnemer mag je als je wil ideeën mee pitchen, maar zie je vooral het effect van de demonstraties op het podium.

Deze workshop vindt 2x plaats tijdens het popkorenfestival in Scherpenheuvel. Je kan voor één van de workshopmomenten apart inschrijven, maar je kan ook een dagpas kopen, die je een hele dag toegang geeft tot alle workshops én de presentatieconcerten die overdag plaatsvinden. Bekijk via de link hieronder welke workshop je deze dag nog kan volgen en schrijf meteen in. Tickets per dag te koop via de hoofdpagina van het festival.

Meer info & tickets

Meer weten over presentatiefestivals Koor&Stem 

Marijke de Wit

Marijke de Wit (NL) isauteur van het boek "Koorregie - handboek voor een betere podiumpresentatie" en koorregisseur van heel veel koren in verschillende zangstijlen in Nederland. Zij laat op een natuurlijke maar effectieve manier zien hoe de presentatie de zang kan ondersteunen en versterken. Zangers en publiek beleven de muziek sterker!

Wanneer

30 oktober 2022 om 00:00
Lesmomenten
30 oktober 2022 van 11:30 tot 13:00
30 oktober 2022 van 14:00 tot 15:30

Wat

workshop

Waar

Den Egger
August Nihoulstraat 74
3270 Scherpenheuvel-Zichem

Prijzen

€15.00
workshop
€25.00
dagpas
Als je met je koor deelneemt aan het presentatiefestival, is de workshop inbegrepen in het inschrijvingsgeld van je koor.

Wie

zangers, dirigenten, koorgroepen

Contact

festival@koorenstem.be
Terug naar boven