U bent hier

Workshop starten met meerstemmig zingen

Starten met meerstemmig zingen: een speelse methode op kindermaat. De workshopleiders Marleen De Boo en Tom Johnson stellen hun basisprincipes voor en lichten ‘al zingende’ hun werkwijze toe. De voorbije vier jaren optimaliseerden ze hun methode voor de opleiding Zingen met Kinderen

We gaan naar huis met een korf vol leuke liederen en verse inspiratie! Voor wie? Kinder- en jeugdkoordirigenten met enige ervaring en gevorderd, leraars samenzang, schoolkoordirigenten, leraars AMV, AMC, koor uit DKO, studenten lerarenopleiding. 

De workshopleiders Marleen De Boo en Tom Johnson (foto) zijn twee super getalenteerde koordirigenten die zich toeleggen op het efficiënt en professioneel werken met kinderen/jeugd en amateurkoorzangers. Ze besteden veel aandacht aan het plezier van samen musiceren.  Beide docenten hebben ervaring in zingen met kinderen op alle niveaus: samenzang, kinder- en jeugdkoor, lagere en middelbare school.

Praktisch

Inschrijven via onderstaand formulier. De inschrijving is definitief na betaling op rekening van Koor&Stem Oost-Vlaanderen, vzw,  BE79  4224 0962 8133 met vermelding naam & workshop meerstemmig zingen.

Wanneer

13 oktober 2019 van 10:00 tot 12:30

Wat

repertoireworkshop

Waar

Sint-Lievenscollege
Volmolenstraat, 9000 Gent

Prijzen

€30.00
basisprijs
€25.00
lid Koor&Stem
€15.00
studenten

Wie

dirigenten, leerkrachten

Contact

Marieke Missine
Koor&Stem Oost-Vlaanderen
oost-vlaanderen@koorenstem.be
Terug naar boven