U bent hier

Workshop vocal leadership (Merel Martens)

In een koor draagt iedere zanger verantwoordelijkheid. Hoe leer je dit als zanger op te nemen in je comfortzone? Merel Martens streeft ernaar een positieve energiestroom te creëren in de groep en ervoor te zorgen dat alle deelnemers zich veilig en betrokken genoeg voelen om hier zelfstandigheid uit te putten. Deze workshop vocaal leiderschap is wel degelijk gericht op zangers!

Deze workshop vindt 2x plaats tijdens het popkorenfestival in Scherpenheuvel. Je kan voor één van de workshopmomenten apart inschrijven, maar je kan ook een dagpas kopen, die je een hele dag toegang geeft tot alle workshops én de presentatieconcerten die overdag plaatsvinden. Bekijk via de link hieronder welke workshop je deze dag nog kan volgen en schrijf meteen in. Tickets per dag te koop via de hoofdpagina van het festival.

Meer info & tickets

Meer weten over presentatiefestivals Koor&Stem 

Merel Martens

Merel is geïnspireerd door The Real Group en heeft nauw samengewerkt met Peder, Anders Edenroth & Katarina. Ze geniet van het geven van workshops voor koorleiders, het coachen van vocal groups en koren, en vooral van het werken aan Circlesongs, poprepertoire en vocal games. Merel's vocale leiderschapsstijl leunt sterk op de methodes van haar mentor Jim Daus Hjernøe en de notie van Vocal Painting. Ze onderricht de methode 'Vocaal Leiderschap' aan twee Nederlandse conservatoria. In juni 2018 werd Merel door het Nederlands Koorfestival uitgeroepen tot 'Beste koordirigent van 2018'.

Wanneer

29 oktober 2022 om 00:00
Lesmomenten
29 oktober 2022 van 11:30 tot 13:00
29 oktober 2022 van 14:00 tot 15:30

Wat

workshop

Waar

Den Egger
August Nihoulstraat 74
3270 Scherpenheuvel-Zichem

Prijzen

€15.00
workshop
€25.00
dagpas
Als je met je koor deelneemt aan het presentatiefestival, is de workshop inbegrepen in het inschrijvingsgeld van je koor.

Wie

zangers, dirigenten, koorgroepen

Contact

festival@koorenstem.be
Terug naar boven