U bent hier

World Choir Games Kick-off

Koor&Stem nodigt je van harte uit op deze kick-off infodag in deSingel Antwerpen over de World Choir Games 2020. Je hebt het zeker al horen waaien: de World Choir Games komen in juli 2020 naar Vlaanderen! 

Meer weten over het evenement?

WORLD CHOIR GAMES 2020 IN VLAANDEREN

Koor&Stem neemt een belangrijke taak op zich in de organisatie van de World Choir Games en hoopt natuurlijk dat ook de Vlaamse koren actief zullen deelnemen aan dit internationale topevenement.

Infomarkt

Tijdens de kick-off in Antwerpen richten we een infomarkt in waarbij dirigenten, koorbesturen of individueel geïnteresseerden gericht een antwoord kunnen vinden op hun vragen. Je kan meer informatie inwinnen over de verschillende deelnamemogelijkheden voor koor of individu, de verschillende wedstrijdcategorieën, het hoe en wat van vriendschapsconcerten, praktische informatie over de registratie van het koor en de deelname aan het evenement, info over subsidiemogelijkheden voor lokale initiatieven, de verschillende activiteiten die zullen plaatsvinden in de aanloop naar de World Choir Games, vrijwilligerswerk tijdens de World Choir Games, koorcoaching ter voorbereiding voor de wedstrijden, financiële onderteuning van Koor&Stem etc. 

Ons team staat een hele dag voor je klaar! Je bent doorlopend welkom tussen 13u en 17u in deSingel.

Ook Nederlandse koren zijn een hele dag welkom!

Wanneer

19 mei 2019 van 13:00 tot 17:00

Wat

praktische infosessie

Waar

deSingel
Desguinlei 25, 2018 Antwerpen

Wie

dirigenten, koorbesturen
componisten en andere geïnteresseerden uit de koorwereld

Contact

Marjolein Braspenningx
wcg2020@koorenstem.be
Terug naar boven