U bent hier

Zangworkshop met Paul Smith

Een groot koor vormt het hart van het Singing Brussels Celebration Weekend op zondag 5 mei 2019. Ook jij kan daar deel van uitmaken. Paul Smith, lid van het voortreffelijke vocale ensemble Voces8, stoomt je hiervoor klaar met zijn unieke en toegankelijke aanpak tijdens een aantal voorbereidende zangworkshops.

Voor wie al zingt is deze workshop een kans om andere zangers te ontmoeten, om beter te worden en om samen te werken met een uitstekende dirigent. Ook wie niet vertrouwd is met zingen of koorzang is welkom. We nodigen je uit om volop mee te zingen. En wie weet ontdek je dat verborgen talent? Het is een moment van ontmoeting tussen volleerde professionals en verlegen douchevirtuozen, jong geweld en oud gekweel met muziek van heinde en (veel) verder, van gisteren en vandaag.

Toegang is gratis, inschrijven verplicht. De ateliers worden opgesplitst in twee delen. Tussen 13u-15u wordt gewerkt met partituren, terwijl je van 15u30-17u30 kan genieten van een zangsessie op het gehoor. Je bent ook van harte welkom om de hele namiddag mee te volgen.

Meer info

Projectpagina Singing Brussels
Singing Brussels Celebration Weekend

Singing Brussels '18. Workshop with Paul Smith (Voces8) I Aftermovie

Wanneer

3 mei 2019 om 20:00

Wat

repertoireworkshop

Waar

BOZAR/Paleis voor Schone Kunsten
Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel

Prijzen

€0.00
gratis

Wie

zangers, koorgroepen
uit het Brusselse en ver daarbuiten!

Contact

Wenke Minne, projectcoördinator
Singing Brussels Celebration Weekend
Wenke.Minne@bozar.be
02 507 82 37
Terug naar boven