U bent hier

Zinge-zange-zon 2022

Zonnig zingen onder leiding van ervaren kinderkoordirigenten Annelies De Kimpe en Carine Spiloes. Zinge-zange-zon is een vijfdaagse koorweek of koorkamp voor kids en teens.

Kinderen en tieners tussen 8 en 16 jaar kunnen zich volledig uitleven in het samen zingen. Tussendoor zijn er kampspelen, sport- en knutselactiviteiten. In een ontspannen zomerse sfeer, werken we naar een muzikaal niveau. Het is een echte koorstage. Je kan deelnemen in externaat of internaat. Check het youtubekanaal Koordagen voor kinderen voor video's van onze vorige kampen!

Over de doelgroep

Doelgroep: kinderen en tieners die heel graag in koor zingen! 2e leerjaar - 3e middelbaar, geboortejaar2014 t.e.m. 2007, uitzondering voor geboortejaar 2006, voor tieners die in koorgroep deelnemen. Jongens kunnen deelnemen als zij nog met knapenstem zingen. We zingen in verschillende groepen, ingedeeld op leeftijd en muzikale ervaring én ook met iedereen samen.

Waar en wanneer

Van maandag 4 juli tot vrijdag 8 juli. Onze internaatsformule is het leukste, de koorkampsfeer is uniek! Aanmelden doe je vanaf 8u30 op maandag, we starten om 9u30, de eerste dag om 10u.

Externaat is van maandag tot vrijdag, vanaf 9u30 tot 16u30.  Voor- en/of na-opvang mogelijk, 8u30-17u30, stel je vraag op het inschrijvingsformulier en we zoeken een oplossing.

Op vrijdag is er een toonmoment om 16 uur, het einde is voorzien omstreeks 17 uur. 

Prijzen en formules

-internaat: € 200 lid K&S/€220 niet-leden; vanaf het tweede kind uit hetzelfde gezin: €175 leden/ €200 niet-leden.  Enkel maandag eigen lunchpakket meebrengen.

 -externaat: (incl. warme lunch en 4u-tje): €130 leden/€145 niet-leden.  Enkel maandag eigen lunchpakket meebrengen.

Leden Koor&Stem: Je bent lid als jij of één van je ouders zingt in een bij K&S aangesloten koor.

Inschrijven en voorschot

Meld jouw kinderen aan via onderstaand formulier. Je krijgt vervolgens meteen een uitnodiging voor het betalen van een voorschot. Je inschrijving is dan definitief. Het voorschotbedrag bedraagt € 110 per kind.
Gelieve eerst dit voorschotbedrag over te maken op BE39 7310 3890 1419 (Koor&Stem G.), dan is je inschrijving definitief. Je inschrijving komt op een chronologische lijst. Een maand vooraf krijg je de oproep om het restsaldo te betalen en de praktische info. Bij annulatie door officiële covid maatregelen wordt het volledige bedrag terugbetaald.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen. Telkens kan je optioneel ook een vriend(in) aangeven. We proberen daar zo goed als mogelijk rekening mee te houden bij de indeling van de kamers en groepen.


Muzikale profiel

Hier kan je optioneel aanvullende info geven over het muzikale profiel van je kind(eren). Altijd fijn om weten voor de docenten en monitoren!

 

Contactpersoon (vader, moeder, ...)

Als (eerste) contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen en aanvullen.

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Vul hier de naam in
Wil je ons nog iets vragen of vertellen?

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

4 juli 2022 tot 8 juli 2022

Wat

workshop, zangweekend of -week

Waar

Sint-Bavohumaniora
Reep 4, 9000 Gent

Prijzen

€110.00
Voorschot
€200.00 - Internaat (lid Koor&Stem)
€220.00 - Internaat
€130.00 - Externaat (lid Koor&Stem)
€145.00 - Externaat
Voor de internaatsformule is er een reductie voor meerdere kinderen per gezin.

Wie

zangers, koorgroepen, kinderen
8-16 jaar

Contact

Meer informatie bij
Marleen Moortgat
0496 612005
marleen.moortgat@koorenstem.be
Terug naar boven