U bent hier

Zinge-zange-zon! 2024

Koor&Stem

Zonnig zingen onder leiding van ervaren kinderkoordirigenten. Een koorweek voor alle kinderen die graag zingen. 

Kinderen en tieners tussen 7 en 15 jaar kunnen zich volledig uitleven in het samen zingen. Tussendoor zijn er kampspelen, sport- en knutselactiviteiten. In een ontspannen zomerse sfeer, werken we naar een muzikaal niveau. Het is een echte koorstage. Je kan deelnemen in externaat of internaat. Check het youtubekanaal Koordagen voor kinderen voor video's van onze vorige kampen!

Docente op Zinge-Zange-Zon is Anne Braat
"Hou jij net als ik van zingen? Dan weet ik de perfecte manier om de zomervakantie goed in te zetten! Doe samen met mij mee aan het super toffe koorkamp Zinge-zange-zon en start je vakantie met vele uren zingplezier en toffe spelletjes tussendoor! Op het einde van het kampje geven we een echt concert zodat je de liedjes als een echte zanger op een podium voor publiek kan zingen."

De deadline voor inschrijvingen is 10 juni 2024.

Over de doelgroep

Doelgroep: kinderen en tieners die heel graag in koor zingen! 2e leerjaar - 3e middelbaar, geboortejaar 2016 t.e.m. 2009, uitzondering voor geboortejaar 2008, voor tieners die in koorgroep deelnemen. Jongens kunnen deelnemen als zij nog met knapenstem zingen. We zingen in verschillende groepen, ingedeeld op leeftijd en muzikale ervaring én ook met iedereen samen.

 

Waar, wanneer en wat

Van maandag 1 juli tot vrijdag 5 juli. Aanmelden doe je vanaf 8u30 op maandag, we starten om 9u30. Op vrijdag is er een toonmoment om 16 uur, het einde is voorzien omstreeks 17 uur. 

INTERNAAT

  • Onze internaatsformule is het leukste, de koorkampsfeer is uniek!
  • Inbegrepen: verblijf, maaltijden, vieruurtjes, cursus en ontspanning.  

EXTERNAAT

  • Externaat is van maandag tot vrijdag, vanaf 9u30 tot 16u30.  Voor- en/of na-opvang mogelijk, 8u30-17u30, stel je vraag hierover op het inschrijvingsformulier.
  • Inbegrepen: warme lunch en vieruurtjes, cursus en ontspanning 

 

 

Inschrijven en voorschot

Meld jouw kinderen aan via onderstaand formulier. Je krijgt vervolgens meteen een uitnodiging voor het betalen van een voorschot. Je inschrijving is dan definitief. Het voorschotbedrag bedraagt € 120 per kind. Je inschrijving komt op een chronologische lijst. Er is voorrang voor groepen.  Een maand vooraf krijg je de oproep om het restsaldo te betalen en de praktische info. 

Voorschot: 120euro
Rekeningnummer: BE39 7310 3890 1419
Op naam van: Koor&Stem vzw
Mededeling: VOORSCHOT KOORDAGEN – naam contactpersoon
 

Toegankelijkheid

Inschrijven

Deelnemer(s)

Koor&Stem hanteert voor deze activiteit solidaire prijzen. Je kan kiezen om per/als deelnemer een extra bedrag te betalen of een bedrag in vermindering te brengen.  Wie bereid is om extra te betalen, weet dat dit dient om mensen die minder betalen te ondersteunen. Wie beschikt over een UiTPAS met kansentarief krijgt 80% korting op de standaardprijs. Het kansentarief is niet cumuleerbaar met een andere korting.


Muzikale profiel

Hier kan je optioneel aanvullende info geven over het muzikale profiel van je kind(eren). Altijd fijn om weten voor de lesgevers en monitoren!

 

Contactpersoon (vader, moeder, ...)

Als (eerste) contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen en aanvullen.

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt.
Vul hier de naam in
Wil je ons nog iets vragen of vertellen?

Wanneer

1 juli 2024 tot 5 juli 2024

Wat

workshop, zangweekend of -week

Waar

Sint-Bavohumaniora
Reep 4, 9000 Gent

Prijzen

€120.00
Voorschot te betalen bij inschrijven
€0.00
Geen voorschot nodig bij kansentarief
€240.00 - Internaat standaardprijs
€220.00 - Internaat ledenprijs
€ 48.00 - Internaat kansentarief
€145.00 - Externaat standaardprijs
€135.00 - Externaat ledenprijs
€ 29.00 - Externaat kansentarief
We hanteren voor deze activiteit solidaire prijzen.

Wie

zangers, koorgroepen, kinderen
kinderen en tieners (8-15 jaar).

Contact

Meer informatie bij
Marleen Moortgat
0496 612005
marleen.moortgat@koorenstem.be

Toegankelijkheid

We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen! Meer details hierover bij de praktische info.
Terug naar boven