U bent hier

Zingen in de zorg - basisvorming

@ online

Waarom inzetten op muziek bij personen met dementie? Met deze zin starten we een interessante vorming waar we kijken naar de effecten van muziek op het brein, eventuele drempels bij zorgverleners en de mogelijkheden die er zijn om te gaan zingen met mensen met dementie.

Deze workshop wordt gegeven door Kathleen Stifkens die je concrete tips zal geven die je meteen in je eigen zorgpraktijk kunt toepassen. De vorming Zingen in de zorg kent een groot succes bij zorgprofessionals maar deze cursus is zeker ook een aanrader voor studenten in een zorgopleiding en hun docenten. Heb je na deze deze cursus zin in meer, dan is de vorming Hoe start ik een contactkoor een ideaal vervolg. Kijk gauw in onze vormingskalender voor de komende online vormingsdagen. Snel zijn is de boodschap, onze cursussen lopen gauw vol.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

18 mei 2021 van 14:00 tot 16:00

Wat

online vorming

Prijzen

€55.00
basisprijs
€10.00
studenten

Wie

zangers, dirigenten, koorgroepen, leerkrachten
zorgprofessionals, studenten en docenten in zorgopleiding

Contact

ilse.de.cuyper@koorenstem.be
Terug naar boven