U bent hier

Zingen met kinderen - Brussel

Samen zingen is plezierig en gezond, het versterkt de samenhang van je klasgroep en het verbetert de concentratie. Je plant het dus beter regelmatig in tijdens de lesuren. Dat kan kort of lang, serieus of speels. In Brussel kan je dit schooljaar 3 workshops volgen die focussen op zingen in de klas. Iedere sessie duurt drie uur.

In drie workshops krijg je een aantal basistechnieken aangereikt bij het zingen met kinderen die je zowel in de klas als bij beginnende kinderkoren goed kan toepassen. Na iedere workshop ga je naar huis met nieuw aantrekkelijk repertoire dat je meteen kan uittesten in de klas. Je kan één workshop volgen of de hele reeks. Deze reeks wordt georganiseerd in samenwerking met GO! Muziekacademie Etterbeek.

Sessie 1: woensdagvoormiddag 23 november 2022

Je leert korte eenvoudige muzikale speelliedjes en inspirerende tussendoortjes, vaak gelinkt aan toffe bewegingen. Je traint tevens je luistertechniek en ritmische vaardigheden.


Sessie 2: zaterdagmiddag 11 februari 2023

We introduceren kleine slaginstrumenten, ritmestokjes, boomwhackers en body percussion.


Sessie 3: donderdagavond 20 april 2023

We introduceren meerstemmigheid en experimenteren met het zingen in groep tegenover solo, we leren een eenvoudige canon en oefenen eenvoudige tweede stemmen in.

 

Docent

Ruby De Bruyne

Ruby De Bruyne is docent voor Doewap en ontwikkelt muzikale, educatieve concepten voor kinderen en volwassen in opdracht van educatieve instellingen, culturele centra en muziek-educatieve organisaties. Ze specialiseerde zich in het uitwerken en initiëren van zangprojecten voor kinderen van 5 tot 15 jaar en het begeleiden van opleidingen en navormingen rond zingen met kinderen.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Factuur nodig?

Geef aan als je met een bestelbon werkt en/of een factuur nodig hebt voor je administratie. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het eventuele bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt rar zip.

Na het indienen van je inschrijving heb je de mogelijkheid om veilig online te betalen met Bancontact (QR, app of kaartlezer), overschrijving, kredietkaart, iDEAL of online banking van KBC, Belfius, … We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring

Wanneer

23 november 2022 om 09:30
11 februari 2023 om 14:00
20 april 2023 om 18:00

Wat

meerdaagse opleiding

Waar

GO! Muziekacademie Etterbeek
Oudergemlaan 124
1040 Etterbeek

Prijzen

€150.00
3 sessies
€120.00
2 sessies
€60.00
1 sessie

Wie

dirigenten, leerkrachten
leerkrachten lagere school, dirigenten kinderkoren (in spe)

Contact

liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven