U bent hier

Zingen met kinderen - meerstemmigheid

Samen zingen is plezierig en gezond, het versterkt de samenhang van je klasgroep en het verbetert de concentratie. Je plant het dus beter regelmatig in tijdens de lesuren. Dat kan kort of lang, serieus of speels. In Brussel kan je voor het tweede jaar op rij 3 workshops volgen die focussen op zingen in de klas. Iedere sessie duurt drie uur. Via deze link kan je je inschrijven voor de derde sessie.

In drie workshops krijg je een aantal basistechnieken aangereikt bij het zingen met kinderen die je zowel in de klas als bij beginnende kinderkoren goed kan toepassen. Na iedere workshop ga je naar huis met nieuw aantrekkelijk repertoire dat je meteen kan uittesten in de klas. Je kan één workshop volgen of de hele reeks. Deze reeks wordt georganiseerd in samenwerking met GO! Muziekacademie Etterbeek.

Sessie 3: zaterdagmiddag 27 april 2024

We introduceren meerstemmigheid en experimenteren met het zingen in groep tegenover solo, we leren een eenvoudige canon en oefenen eenvoudige tweede stemmen in.

Lees hier meer over de volledige reeks.

Solidaire prijzen

Koor&Stem hanteert voor deze activiteit flexibele, solidaire prijzen. Je kiest met andere woorden zelf het tarief dat op jou van toepassing is. Wie bereid is om meer te betalen, weet dat dit dient om mensen die een lagere prijs kiezen te ondersteunen.

Plustarief75.00 euro

Kies dit tarief en je maakt Koor&Stem betaalbaar voor iedereen.

Standaard60.00 euro

Tarief voor wie geen lid is van een koor dat is aangesloten bij Koor&Stem.

Ledentarief50.00 euro

Tarief voor wie lid is van Koor&Stem, indirect via het koor of individueel.

Verminderd45.00 euro

Tarief voor wie het niet vanzelfsprekend is om het standaardtarief te betalen.

Kansentarief12.00 euro

Wie beschikt over een UiTPAS met kansentarief krijgt 80% korting.

Docent

Ruby De Bruyne

Ruby De Bruyne is docent voor Doewap en ontwikkelt muzikale, educatieve concepten voor kinderen en volwassen in opdracht van educatieve instellingen, culturele centra en muziek-educatieve organisaties. Ze specialiseerde zich in het uitwerken en initiëren van zangprojecten voor kinderen van 5 tot 15 jaar en het begeleiden van opleidingen en navormingen rond zingen met kinderen.

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

Werk je met een bestelbon, dan moet die in ons bezit zijn ten laatste op de datum van de inschrijvingsdeadline via info@koorenstem.be. Zoniet, dan factureren we de vorming rechtstreeks aan de deelnemer.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx odt rar zip.

 

Facturatiegegevens

Wil je graag een factuur ontvangen voor je administratie? Bezorg ons hieronder de nodige facturatiegegevens.

Na het indienen van je inschrijving heb je de mogelijkheid om veilig online te betalen met Bancontact (QR, app of kaartlezer), overschrijving, kredietkaart, iDEAL of online banking van KBC, Belfius, … 

Wanneer

27 april 2024 van 14:00 tot 17:00

Wat

meerdaagse opleiding

Waar

GO! Muziekacademie Etterbeek
Oudergemlaan 124
1040 Etterbeek

Prijzen

€75.00
Plustarief
€60.00
Standaard
€50.00
Ledentarief
€45.00
Verminderd tarief
€12.00
Kansentarief

Wie

dirigenten, leerkrachten
leerkrachten lagere school, dirigenten kinderkoren (in spe)

Contact

liesbeth.segers@koorenstem.be
Terug naar boven