U bent hier

Zingen met kleuters

Kleuters houden van zingen en bewegen. Tijdens deze vorming in Lanklaar leer je op een speelse manier praktische oefeningen die je gemakkelijk met kleuters kan doen.

Meer weten over Doewap?

Bezoek deze pagina

Door te experimenteren leer je je eigen stem en die van je kleuters beter kennen. Daarnaast duidt de docent, die heel wat ervaring heeft met het zingen met jonge kinderen en kleuters, welke liedjes geschikt zijn voor kleuters, hoe je ze aanleert en voor welke gelegenheden je ze kan gebruiken. Tine Geens heeft veel ervaring met zingen met jonge kinderen en kleuterklassen. Ze is docente muzische vorming aan hogeschool PXL Hasselt en werkte regelmatig in kleuterklassen.

Na de vorming kan je via een code de kleuterdoewap (inbegrepen in de prijs) downloaden met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de basisschool.

Beluisteren

Inschrijven

Deelnemer(s)

Enkel velden met * zijn verplicht in te vullen. Je kan één of meerdere deelnemers toevoegen.

 

Contactpersoon

Als contactpersoon ontvang je een bewijs van inschrijving en een betalingsuitnodiging per mail. Standaard nemen we de contactgegevens van de eerste of enige deelnemer. Je kan dit hier wijzigen of aanvullen.

 

Facturatie

Geef aan als je met een bestelbon en/of factuur wenst te werken. Facturatiegegevens zet je in de openklappende velden, het bestelbonnummer kan je in het opmerkingenvak meegeven of ons achteraf per mail bezorgen via facturatie [at] koorenstem.be.

We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring
Na het indienen van jouw inschrijving kan je meteen online betalen (Bancontact, kredietkaart, online banking) of ontvang je per mail de overschrijvingsgegevens.

Wanneer

23 oktober 2019 van 19:00 tot 21:30

Waar

M-huis
Rijksweg 170
3650 Lanklaar

Prijzen

€55.00
basisprijs
€45.00
leden Koor&Stem
€35.00
studenten
Inclusief didactisch materiaal en drankje

Wie

leerkrachten
leerkrachten kleuteronderwijs, leerkrachten muziekinitiatie, kinderkoordirigenten die met jonge kinderen werken

Contact

Liesbeth Segers, liesbeth.segers@koorenstem.be, 03 237 96 43
Terug naar boven