U bent hier

Zingen met peuters

​Tijdens deze sessie richt Annemie Cobbaert zich op zingen met peuters. Bij die allerkleinsten omvat dat meer dan zingen alleen.

Bij peuters gaat zingen over samen muziek maken, in dialoog gaan, dansen en bewegen, geluiden maken en voorzichtig zingen, tot rust komen, luisteren en kijken, instrumenten ontdekken, verwonderd zijn, dromen, plezier beleven, improviseren en genieten. Na deze nascholing kan je de dag nadien meteen aan de slag in de klas met nieuwe liederen en werkvormen geschikt voor peuters. Aanbevolen voor leerkrachten, zorgleerkrachten en kinderverzorgers van de jongste kinderen op school.

Georganiseerd door Leon, Kenniscentrum Onderwijs van Thomas More in samenwerking met Koor&Stem.

 

Docent

Annemie Cobbaert

Annemie Cobbaert is kleuteronderwijzeres én studeerde tevens klassieke zang, de unieke combi om met kinderen tussen 0 en 6 aan de slag te gaan. Aan hogeschool Thomas More geeft ze muziek aan de studenten bachelor kleuteronderwijs. Tegelijkertijd schuimt ze kleuterklassen en bibliotheken af, per fiets en met hopen licht en handig materiaal om zelf met kleuters, peuters, dreumesen en baby's actief muziek te maken.

Wanneer

26 oktober 2022 van 9:00 tot 12:00

Wat

workshop

Waar

Campus Kruidtuin Mechelen
Lange Ridderstraat 44
2800 Mechelen

Prijzen

€55.00
basisprijs

Wie

leerkrachten
van peuters, zorgleerkrachten en kinderverzorgers

Contact

leon@thomasmore.be
Terug naar boven