Je zocht op: 01-11-2019 tot 30-11-2019
10 resultaten gevonden

Koorweekend voor Jongeren 2019

Wetteren
2 november 2019 tot 3 november 2019
Een weekendje zingen op niveau, met meer dan honderd gelijkgestemden, spetterend en uitdagend repertoire en een uitstekende sfeer. Voor de editie 2019 strikten we Kjetil Aamann (Noorwegen) en Koen Vits (Leuven). 

WCG Presentatieconcerten Roeselare

Roeselare
2 november 2019
Van plan om met je koor deel te nemen aan de competities van de World Choir Games? Kom dan eerst oefenen voor onze jury!

Inspiratiedag Zingen met Jongeren 2019

Wetteren
3 november 2019
Deze inspiratiedag voor al wie met jongeren zingt, vindt plaats tijdens het Koorweekend voor Jongeren. De focus ligt op repertoire voor jongeren in allerlei bezettingen (gelijke en gemengde stemmen). Met aandacht voor repertoire voor jeugdkoren met weinig jongensstemmen.

Polyfonieweekend 2019

Brugge
8 november 2019 tot 10 november 2019
Een boeiende mix tussen zingen en luisteren. Dirigent en docent Ignace Thevelein begeleidt zangers doorheen boeiende oude muziek en geeft tips over interpretatie, uitvoering en stemcoaching.

Liedjes voor in de klas - Doewap #7

Brugge
13 november 2019
Zingen is leuk, het schept een band en een aangename sfeer in de klas. Op belangrijke momenten in ons leven, zingen we, overal ter wereld. Tijdens feesten bijvoorbeeld. Tijdens deze vorming werk je onder begeleiding van muziekpedagoge Sterre De Raedt.

Digitale communicatie voor koren

Diksmuide
13 november 2019
Hoe maak je efficiënt gebruik van sociale media? Hoe kan je jouw koor een aantrekkelijke uitstraling geven? Hoe bereik je mogelijke nieuwe zangers en hoe zorg je voor meer bekendheid voor een uitvoering?

Koorronde 7 - Dendermonde

Dendermonde
16 november 2019
Een unieke koorontmoeting die alle grenzen overstijgt; genieten van het samen zingen met jong en oud. In de workshops van deze Koorronde regio Dendermonde ga je aan de slag met nieuwe en inspirerende liederen en canons, met als kers op de taart een spetterend slotmoment met instrumentale begeleiding.

Atelier koorregie

Heusden-Zolder
17 november 2019
Een atelier koorregie met Marijke De Wit. Je leert enkele basisvaardigheden waarmee je je eigen koor kan regisseren! Het Koor Exsultate uit Heusden is bereid gevonden om als oefenkoor te fungeren waarmee de cursisten kunnen oefenen.

Studiedag zingen in de zorg

Antwerpen
19 november 2019
Muziek brengt mensen samen, roept emoties en herinneringen op en is een alternatieve vorm van communicatie. Het is dan ook een zeer geschikt medium om in te zetten in de zorg voor mensen met dementie. Tijdens deze studiedag overdiepen we ons in de verschillende aspecten van muziek in de zorg.

Feest voor Limburgse jubilerende koren

Genk
24 november 2019
Koor&Stem Limburg zet tijdens haar jaarlijkse koorfeest de Limburgse koren en dirigenten in de bloemetjes die een veelvoud van vijf jaar actief zijn.