U bent hier

Limburg

Koor&Stem Limburg werkt cursussen en projecten uit die afgestemd zijn op de behoeften van de koren uit de eigen regio. De afdeling werkt daarnaast ook actief mee aan projecten die nationaal ontwikkeld worden.

Ons aanbod

Kinderen en jeugd

In Limburg staat een enthousiast team voor je klaar. Al meer dan dertig jaar organiseren we jaarlijks een koorweekend voor kinderen en voor jeugd. Muzikale afwerking, goede zangtechniek en tof repertoire combineren we met sport, spel en ontspanning.

Buitenlandse componist

Buitenlandse componisten komen graag naar Limburg. Om de blik en ervaring te verruimen organiseren we geregeld een zangweekend met een straffe buitenlandse componist. Lone Larsen, Bob Chilcott en John Rutter kwamen al langs! 

Ontmoetingen

We stimuleren koorontmoetingen van minimum vijf koren, dan is er een financiële ondersteuning mogelijk. Naast de aparte optredens is er samenzang. De dirigenten krijgen vrijblijvend een artistieke beoordeling over hun optreden. 

Evenementen

Koor&Stem Limburg vzw steunt en werkt overigens samen met twee internationaal zeer hoog aangeschreven koorevenementen: het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt en de Internationale Koorwedstrijd van Vlaanderen Maasmechelen

Contact

Koor&Stem Limburg vzw

Goedele Schepers, secretaris
limburg [at] koorenstem.be
Facebookpagina

Raad van bestuur

Vincent Bossuyt, voorzitter
Carine van Gerven, ondervoorzitter
Goedele Schepers, secretaris
Theo Gielen, penningmeester
Jos Venken, bestuurslid
Jos Cuppens, muzikaal adviseur
Paul Steegmans, bestuurslid
Isabella Bikkembergs, bestuurslid
Bruno Sprengers, bestuurslid

Zoekertjes

Terug naar boven