U bent hier

Limburg

Koor&Stem Limburg werkt cursussen en projecten uit die afgestemd zijn op de behoeften van de koren uit de eigen regio. De afdeling werkt daarnaast ook actief mee aan projecten die nationaal ontwikkeld worden.

Ons aanbod

Kinderen en jeugd

In Limburg staat een enthousiast team voor je klaar. Al meer dan dertig jaar organiseren we jaarlijks een koorweekend voor kinderen en voor jeugd. Muzikale afwerking, goede zangtechniek en tof repertoire combineren we met sport, spel en ontspanning.

Buitenlandse componist

Buitenlandse componisten komen graag naar Limburg. Om de blik en ervaring te verruimen organiseren we geregeld een zangweekend met een straffe buitenlandse componist. Lone Larsen, Bob Chilcott en John Rutter kwamen al langs! 

Ontmoetingen

We stimuleren koorontmoetingen van minimum vijf koren, dan is er een financiële ondersteuning mogelijk. Naast de aparte optredens is er samenzang. De dirigenten krijgen vrijblijvend een artistieke beoordeling over hun optreden. 

Evenementen

Koor&Stem Limburg vzw steunt en werkt overigens samen met twee internationaal zeer hoog aangeschreven koorevenementen: het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt en de Internationale Koorwedstrijd van Vlaanderen Maasmechelen

Contact

Koor&Stem Limburg vzw

Goedele Schepers, secretaris
limburg [at] koorenstem.be
Facebookpagina

Raad van bestuur

Vincent Bossuyt, voorzitter
Carine van Gerven, ondervoorzitter
Goedele Schepers, secretaris
Theo Gielen, penningmeester
Jos Venken, bestuurslid
Jos Cuppens, muzikaal adviseur
Paul Steegmans, bestuurslid
Isabella Bikkembergs, bestuurslid
Bruno Sprengers, bestuurslid

Zoekertjes

Warner Bros zoekt onbekende zangtalenten voor nieuwe TV-show

Zaventem
organisatie zoekt solist, zanger(s)

Voor een nieuwe wervelende muziekshow op TV van Warner zijn we op zoek naar onbekend zangtalent. Centrale vraag is: kan je aan iemand zien of hij/zij een zangwonder is of een valse kraai.

medua uit Oudsbergen zoekt mannen

Oudsbergen Meeuwen Gruitrode
dirigent zoekt zanger(s)

Wij van medua zijn op zoek naar mannen die met onze huidige tenoren en bassen willen meezingen. Wij zijn een popkoor dat elke uitdaging aan gaat. Zo hebben we twee jaar getourt doorheen België met een kerstspecial: kerst met een korreltje zand.

Terug naar boven