U bent hier

Oost-Vlaanderen

Koor&Stem Oost-Vlaanderen biedt de Oost-Vlaamse koren ondersteuning via een breed scala aan dirigentencursussen, 'koorrondes', schoolzangdagen en andere ontmoetingsactiviteiten.

Aanbod

Dirigentenopleiding

Jaarlijks organiseren we een toegankelijke dirigentenopleiding, afwisselend voor kinderen of -jeugdkoordirigenten en volwassenen. Telkens vier sessies van drie uur met slagtechnische oefeningen en koorstemvorming, met een gevarieerd repertoire.

Zingen met kinderen

Kinderen zijn de toekomst en daar zetten we op in. Denk je eraan om met een kinderkoor of jeugdkoor te starten? Wij geven je persoonlijk advies en komen langs op je repetitie of concert. We verwelkomen je even graag op een van onze repertoiredagen. Tijdens onze schoolzangdagen sturen we een muziekpedagoog en begeleider naar jouw lagere school. Alle leerlingen zingen, musiceren, knutselen, bewegen en acteren dan de hele dag onder onze begeleiding.

Kom naar het Koorcafé en de Koorronde

Het interesseert ons om jullie creatieve ideeën te kennen of ervaringen met jullie uit te wisselen. Hou je ons op de hoogte van jullie concerten of speciale vieringen? Wij nodigen je dan uit op ons ons Koorcafé of onze Koorronde, een jaarlijkse muzikale happening met spetterende samenzang en workshops. We zijn telkens te gast in een andere regio in Oost-Vlaanderen.

Contact

Koor&Stem Oost-Vlaanderen vzw
Marieke Missinne, voorzitter
oost-vlaanderen [at] koorenstem.be
Facebookpagina

Raad van Bestuur

Marieke Missinne, voorzitter
Jan Verbrugge, penningmeester
Annemie Hillewaere, bestuurslid
Filip Martens, bestuurslid
Marc Van den Borre, bestuurslid
Maurice Verniers, bestuurslid

Zoekertjes

Singeleke koor zoekt enthousiaste dirigent/begeleider

Eke-Nazareth
organisatie zoekt begeleider, dirigent

Singeleke koor is op zoek naar een nieuwe dirigent/pianobegeleider!

Wij zijn een gemengd koor bestaande uit een twintigtal enthousiaste jongvolwassenen, leeftijd tussen 19 en 32. Vanaf november 2020 hebben wij een nieuwe dirigent/pianobegeleider nodig. 

Jeugdkoor SAM zoekt enthousiaste DIRIGENT

Heusden-Destelbergen 9070
organisatie zoekt dirigent

Het Jeugdkoor SAM uit Heusden-Destelbergen zoekt een gedreven dirigent die graag met kinderen/jongeren omgaat.

De toffe bende bestaat momenteel uit een 20-25 zangers van 7-17 jaar.  Repetities gaan door op vrijdag in de vooravond.  Volledig corona-proof! :)

Koor Cantandum zoekt mede-koor om samen concert uit te voeren

Gent
koor zoekt koor

Gemengd koor Cantandum uit Gent (25 zangers) zoekt een koor om de mogelijkheid te hebben om samen een groter werk voor koor en orkest uit te voeren oktober/november 2021. Bedoeling is om zowel concert te plannen in Gent, als in de streek van het andere koor.

Terug naar boven