U bent hier

Oost-Vlaanderen

Koor&Stem Oost-Vlaanderen biedt de Oost-Vlaamse koren ondersteuning via een breed scala aan dirigentencursussen, 'koorrondes', schoolzangdagen en andere ontmoetingsactiviteiten.

Aanbod

Dirigentenopleiding

Jaarlijks organiseren we een toegankelijke dirigentenopleiding, afwisselend voor kinderen of -jeugdkoordirigenten en volwassenen. Telkens vier sessies van drie uur met slagtechnische oefeningen en koorstemvorming, met een gevarieerd repertoire.

Zingen met kinderen

Kinderen zijn de toekomst en daar zetten we op in. Denk je eraan om met een kinderkoor of jeugdkoor te starten? Wij geven je persoonlijk advies en komen langs op je repetitie of concert. We verwelkomen je even graag op een van onze repertoiredagen. Tijdens onze schoolzangdagen sturen we een muziekpedagoog en begeleider naar jouw lagere school. Alle leerlingen zingen, musiceren, knutselen, bewegen en acteren dan de hele dag onder onze begeleiding.

Kom naar het Koorcafé en de Koorronde

Het interesseert ons om jullie creatieve ideeën te kennen of ervaringen met jullie uit te wisselen. Hou je ons op de hoogte van jullie concerten of speciale vieringen? Wij nodigen je dan uit op ons ons Koorcafé of onze Koorronde, een jaarlijkse muzikale happening met spetterende samenzang en workshops. We zijn telkens te gast in een andere regio in Oost-Vlaanderen.

Contact

Koor&Stem Oost-Vlaanderen vzw
Marieke Missinne, voorzitter
oost-vlaanderen [at] koorenstem.be
Facebookpagina

Raad van Bestuur

Marieke Missinne, voorzitter
Jan Verbrugge, penningmeester
Annemie Hillewaere, bestuurslid
Filip Martens, bestuurslid
Marc Van den Borre, bestuurslid
Maurice Verniers, bestuurslid

Zoekertjes

CASTING KOOR VOOR NIEUWE MUZIEKTHEATERPRODUCTIE ,ROSA.

GENT
organisatie zoekt zanger(s)

TG Vagevuur & Brussels Experimental zoeken voor hun nieuwste theaterproductie ,Rosa. 6 geschoolde zangeressen zonder podiumvrees.

Het gemengd koor Amicante zoekt dirigent(e)

Gent
koor zoekt dirigent

Het gemengd koor Amicante uit Gent zoekt een nieuwe dirigent(e). Het koor telt een 30-tal leden en zingt vrij uiteenlopende genres:  religieus en profaan, oud en hedendaags.

Seicento zoekt tenoren en bassen

De Pinte
koor zoekt zanger(s)

Het Vocaal Ensemble Seicento uit De Pinte is op zoek naar een tenor en een bas.  Seicento bestaat momenteel uit een 20-tal enthousiaste zangers.  Voor het repertoire wordt hoofdzakelijk geput uit de renaissancepolyfonie.

Terug naar boven