U bent hier

Ambitieus koor zoekt sopranen

koor zoekt zanger(s)
Kortrijk

Altra Voce is een gemengd liefhebberskoor uit Kortrijk met een respectabele geschiedenis.

Twee jaar geleden werd met de komst van onze nieuwe dirigent, Steven Verplancke, de keuze hernieuwd om verder te streven naar een hoge kwaliteit in repertoire en uitvoering. Vorig jaar brachten we liederen van Purcell, Mendelssohn, Fauré, Lauridsen en Gjeillo én het requiem van Maurice Duruflé. Telkens deden we daarbij een beroep op professionele instrumentalisten en solisten.

Als nieuwste uitdaging brengen we eind april ‘Exodus’ naar Händels “Israel in Egypt”. Het wordt een totaalervaring met actuele teksten en Joodse gezangen. Nog voor het einde van het jaar voeren we het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach uit. Wie hier muziek in ziet, is van harte welkom op één van onze volgende repetities die wekelijks plaatsvinden op donderdagavond van 19.45 tot 22 uur in museum 1302, Begijnhofpark Kortrijk.

Voor meer inlichtingen -of voor zij die nog wat drempelvrees hebben -bel gerust naar onze voorzitster Annie Goddaer op 0473 92 19 28.

Voor wie echt alles grondig vooraf wil ontdekken, hebben we ook een website: www.altravoce.be Wat je ook doet .. blijf zingen!

Contactpersoon

Annie Goddaer
0473921928
Kortrijk

Neem contact