U bent hier

Auditie nieuwe zangers voor Choral Jazz “When Music Sounds”

koor zoekt zanger(s)
Antwerpen

Vanuit een rijke traditie koos Musica Nova er 2 jaar geleden voor om projectmatig te werken. Steeds wisselend repertoire, verschillende stijlen, a capella of begeleid met orkest, ... Elk project is een op zichzelf staand geheel.

We rekruteren onze zangers via audities. Als je via een auditie toegelaten wordt tot Musica Nova, word je vanaf dan voor elk project opnieuw uitgenodigd! Je beslist dan steeds zelf of het project je aantrekt, of de datum goed past in combinatie met werk, gezin, andere hobby's, ...

Op 10 repetities stomen we het concertprogramma klaar. Dat kan enkel als de noten gekend zijn. Daarom is het de bedoeling dat je steeds thuis je lijn leert, al dan niet in combinatie met andere partijen. Hier zal op de repetities géén tijd aan besteed worden. Engagement is dus van cruciaal belang!

Repetities zijn steeds op dinsdagavond om 20u30 in Wilrijk (Antwerpen). Voor het CHORAL JAZZ project "When music sounds" starten de repetities op dinsdag 31 maart 2020. Het concert "When music sounds" is op zondag 21 juni 2020.

Zie je al het bovenstaande zitten en wil je graag meezingen met Musica Nova?

Vul dan als de bliksem het formulier in.

Contactpersoon

Dominique Verschueren
Antwerpen

Neem contact

Terug naar boven