U bent hier

AUDITIES FINE FLEUR CHOIR

koor zoekt zanger(s)
Edegem

Fine Fleur Choir is op zoek naar studenten conservatorium òf studenten hogere graad muziekschool òf zangers met aantoonbare ervaring in koorzang. Profiel: leeftijd tussen 18 en 45, goede stem, bereidheid tot thuisstudie en engagement, basiskennis notenleer.

Komende projecten: Brasschaat Klassiek, Concerten met Ennio Morricone, Live-concerten Lord of the Rings, Night of the Proms (B-NL-D).

Audities
De eerstvolgende edities vinden plaats op dinsdag 22 mei en op dinsdag 29 mei 2018 in het koorlokaal van de Basiliek te Edegem.  Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Over ons
Het koor Fine Fleur werd speciaal voor de Night of the Proms editie van 1995 opgericht en zorgde tijdens die vuurdoop voor sterke vocale begeleiding van wereldsterren als Andrea Bocelli en Roger Hodgson. Doorheen de jaren evolueerde deze uitbundige groep zangers tot een wezenlijk onderdeel van Night of the Proms. Nu eens ondersteunt het koor orkestrale popsongs als achtergrondkoor, dan weer treedt Fine Fleur op de voorgrond met een klassiek werk of originele mash-up. Het publiek kent deze mix van professionele- en hobbyzangers als een dynamisch gezelschap dat regelmatig voor kippenvel zorgt.

Contactpersoon

Luk De Deckers
+32 495 53 32 67
Edegem

Neem contact