U bent hier

CASTING KOOR VOOR NIEUWE MUZIEKTHEATERPRODUCTIE ,ROSA.

organisatie zoekt zanger(s)
Gent

TG Vagevuur & Brussels Experimental zoeken voor hun nieuwste theaterproductie ,Rosa. 6 geschoolde zangeressen zonder podiumvrees.

Wij creëren Rosa. Een muziektheatervoorstelling over het leven en werk van Rosa Luxemburg, met als cast Aline Goffin, Iris van Cauwenbergh en Elisabeth De Loore in regie van Koen Boesman en met composities van Peter Spaepen.

Het koor wordt voorbereid door Floris Lammens en Peter Spaepen.

Jij:

  • zal deel uitmaken van een 6-koppig vrouwenkoor, van lage alt tot sopraan. Lage alten halen een lage re, sopranen een hoge la.
  • bent beschikbaar voor thuisstudie zang aan de hand van de partituur en MP3’s van 15 december tot 25 januari.
  • kan volledig aanwezig zijn op de repetitiedagen op 27, 28, 29 en 30 januari '20 in Dworp (Destelheide)
  • tourt mee op de de speelperiode vanaf febr '21 - maart '21. De exacte speeldata vind je op www.tgvagevuur.be .
  • hebt zin en ervaring in ‘podiumzingen’: je bent geen anoniem koorlid, maar een actieve speelster op de scène (weliswaar zonder theatertekst).

Er wordt een bescheiden vergoeding voorzien. Informeer voor de voorwaarden. Als er te veel kandidaten reageren zal je gevraagd worden een filmpje of audio opname op te sturen zodat we een geschikte verhouding van 6 stemmen kunnen maken.

Zin gekregen om mee in dit avontuur te stappen? Stuur dan snel een gemotiveerde mail met beperkt CV en recente foto naar productie@tgvagevuur.be ! (ten laatste tegen 13 december 2020 – zet alles rechtstreeks in de mail, geen bijlagen aub)

Heb je nood aan meer info, stuur gerust jouw vragen eveneens naar productie@tgvagevuur.be We kijken ernaar uit snel iets van je te horen, en jou te verwelkomen!

Avontuurlijke, muzikale en veilige groeten, TG Vagevuur & Brussels Experimental

Celine, Koen, Peter en Floris.

www.tgvagevuur.be
www.brusselsexperimental.com

Contactpersoon

Celine Vanhoutte
0476 447 552
Gent

Neem contact

Terug naar boven