U bent hier

De Verenigde Koren aanvaarden koren en zangers

organisatie zoekt koor, zanger(s)
Middelkerke

De Verenigde Koren aanvaarden permanent koren en zangers en zangeressen die samen willen optreden in heel het land en eventueel ook over de grens. De bedoeling is dat iedereen eenzelfde repertoire instudeert met eenzelfde dirigent om de homogeniteit van de koorklank te verzekeren.
De huidige bezetting bestaat uit Het Koninklijk Gemengd Koor Singhet Scone Dilbeek, Het Gemengd Zangkoor Sint-Pieterskoraal Merelbeke, en De Verenigde Koren te Middelkerke.
Repetities : ( kunnen nog uitgebreid worden op andere locaties ) :
Maandagavond van 20 tot 22 uur te Merelbeke.
Woensdagavond van 20 tot 22 uur te Dilbeek Dil'arte, lokaal 015.
Zondagavond van 19:30 tot 21:30 te Middelkerke.
Repertoire : opera- en operettekoren, grote religieuze muziek ( waaronder vierstemmige missen ), meestal van de hand van operacomponisten.
De medewerkers bestaan uit 6 categorieën na stemtest :
1ste, 2de en 3de solist, koorzanger/es 1ste, 2de en 3de rang. 
3de rang staat gelijk met een koorzanger zonder zangopleiding. Iedereen is dus welkom : inzet, luisterbereidheid, vriendschap, helpende handen, en een onmetelijk geduld met mensen zijn belangrijker dan gelijk welke scholing. 
Tweejaarlijks luisteren wij de Internationale Opera-Artiestenmis op te Gent, de derde zondag van juni ; dit is een organisatie van V.L.K. De Vrienden van de Lyrische Kunst vzw. Wij werken meestal samen met top-solisten uit binnen- en buitenland.   
Onze stichter-dirigent is tevens zangpedagoog met een passie voor dictie voor zangers en voor de natuurlijke adamhaling voor sprekers, zangers en blazers. 

Contactpersoon

Léon-Bernard Giot
0476431990
Middelkerke

Neem contact

Terug naar boven