U bent hier

Hadricantus Wijgmaal zoekt dirigent 

koor zoekt dirigent
Leuven

Hadricantus is een Wijgmaals gemengd koor met een fijne verslaving: zot van zingen! Als vierstemmig koor willen wij ingebed blijven in de Wijgmaalse gemeenschap en engageren we ons ten aanzien van de lokale parochiegemeenschap.

Een twaalftal keren per jaar ondersteunen we zingend de parochieviering en jaarlijks engageren we ons voor het opluisteren van een viering op verplaatsing. Daarnaast genieten we met volle teugen van een profaan repertorium en laten we ons uitdagen in nieuwe vocale projecten of medewerking aan een concert.

We komen  wekelijks samen met 35 trouwe en enthousiaste leden, bij voorkeur op dinsdagavond. 

Zonder overdrijven mogen we zeggen dat Hadricantus een koor is met passie en uitstraling.De verdienste hiervoor ligt zeker ook bij de gedrevenheid en de capaciteit van onze huidige dirigent, die zijn opleiding kreeg aan het LUCA, School of Arts (Lemmens). Om dit de komende jaren te kunnen waarmaken, zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste dirigent (al dan niet alsnog in opleiding)  om de stemvork te hanteren en ons langs nieuwe muzikale wegen te leiden. 

Uiteraard voorzien we een passende vergoeding voor elke repetitie en uitvoering (te bespreken) 

Zie je deze uitdaging zitten neem dan snel contact op met onze voorzitter René De Wever. We kijken alvast naar je uit  !

Contactpersoon

René De Wever
0492 97 08 60
Leuven

Neem contact

Terug naar boven