U bent hier

Just for Fun organiseert audities

koor zoekt zanger(s)
Sint-Katelijne-Waver

Just for Fun organiseert audities in september 2019 !

 

Just For Fun (JFF) is een vocal-jazz groep uit Mechelen. Het ensemble bestaat reeds 23 jaar en kwam 8 jaar geleden onder de professionele leiding van dirigent Johan De Lombaert.

Jazz, lichte muziek en close harmony zijn hun biotoop. JFF is in zijn genre toonaangevend in Vlaanderen en zoekt nieuwe zangers om de groep op termijn te vervoegen.  Hiervoor organiseren we audities tijdens onze repetities in september.  De repetities gaan door op dinsdagavond in het muzieklokaal van de school Hagelstein in Sint-Katelijne-Waver, Berlaarbaan 229. 

De audities staan open voor alle stemmen.  Op dit moment hebben we nood aan een hoge tenor maar we wensen ook een reservelijst aan te leggen indien er vrije plaatsen komen in de toekomst.  We streven naar een swingende sound.  Enkele concerten per jaar én bijscholing door topmusici staan op onze agenda.

Heb je een goede stem, zin om in het genre mee te zingen en kan je vlot noten lezen, twijfel dan niet om contact op te nemen met Johan De Lombaert (0474/79602).  Affiniteit met het zingen van lichte muziek is een pluspunt. http://www.j4fun.be/

Contactpersoon

Johan De Lombaert
0474/79602
Sint-Katelijne-Waver

Neem contact

Terug naar boven