U bent hier

Kinderkoor Opera Ballet Vlaanderen zoekt jongens!

koor zoekt zanger(s)
Antwerpen

Het Kinderkoor Opera Ballet Vlaanderen biedt aan ongeveer 40 kinderen de unieke kans om zich op een muzikale, artistieke en sociale manier te ontplooien. Zij worden intensief voorbereid om aan verschillende (opera)producties en concerten deel te nemen. Op die manier genieten zij van een gratis zang-opleiding en een semi-professionele ervaring in de muzikale wereld. De repetities gaan telkens door op zondagvoormiddag in Antwerpen. Wanneer het Kinderkoor betrokken is bij een productie, wordt er uiteraard vaker gerepeteerd.

Wij zijn op zoek naar getalenteerde jongens tussen 7 & 11 jaar. Van de koorleden wordt verwacht dat ze Algemene Muzikale Vorming volgen. Niet alleen moet je heel graag zingen en op een podium staan, maar ook stiptheid en betrouwbaarheid zijn zeer belangrijk. Zowel van de kinderen als van de ouders wordt een groot engagement verwacht.

Wil je graag lid worden van het Kinderkoor?

Schrijf je dan nu in voor de auditie via het online inschrijvingsformulier op operaballet.be/kinderkoor. Inschrijven kan tot en met 11 maart 2020.

Wens je meer informatie of heb je nog vragen, contacteer Marijke Boudeweel via kinderkoor@operaballet.be.

Praktisch:

De auditie gaat door op zaterdag 14 maart 2020 en vindt plaats in de Opera te Antwerpen (Van Ertbornstraat 8, 2018 Antwerpen). Het exacte uur van je auditie zal ten laatste een week na je inschrijving worden meegedeeld.

Contactpersoon

Marijke Boudeweel
Antwerpen

Neem contact

Terug naar boven