U bent hier

Kinderkoor uit Lo-Reninge zkt. Dirigent

organisatie zoekt dirigent
Lo-Reninge

Kinderkoor Canteclaer is een toffe bende van 8-14-jarige jongens en meisjes, die graag het beste van zichzelf geven op een podium. Canteclaer is onderdeel van de koorwerking 'CCEvents', een groep van 4 koren: een groep voor muziekinitiatie, een kinderkoor, een jongerenkoor en een volwassenenkoor.  Voor het kinderkoor zijn we op zoek naar een enthousiaste dirigent die de groep m.b.v. een piano nummers kan aanleren (vanaf september 2018). 

De groep repeteert wekelijks 1 uur in ons eigen lokaal in Lo (Ooststraat 67). Het exacte moment hiervoor is in onderling overleg, en rekening houdende met de leeftijd van de kinderen. De groep bestaat uit 15-20 enthousiaste kindjes die stuk voor stuk graag komen zingen. 

 

In samenwerking met de 3 andere koren uit de CCEvents-groep wordt regelmatig een groot project op poten gezet. Op 1 juli 2018 vieren we ons 25-jarig jubileum met een groots opgezet spektakel in het Perron in Ieper, maar dit is tevens ook het afscheidsconcert van onze huidige dirigente. Iedereen is hier dan ook van harte welkom!

 

Voel jij je aangesproken? Heb je er zin in? Of heb je meer vragen?

Stuur dan meteen je kandidatuur naar ccevents.loreninge@gmail.com

Meer info op www.ccevents.be

Contactpersoon

Adriaan Matthys
+32499468219
Lo-Reninge

Neem contact