U bent hier

Koor aanvaardt ervaren zangers en zangeressen

koor zoekt zanger(s)
Middelkerke

Ervaren zangers en zangeressen van alle niveaus zijn welkom op onze wekelijkse repetities op zondagavond van 19:30 tot 21:30 h te Middelkerke. 
Op het repertoire staan de grote opera- en operettekoren, grote religieuze koorwerken, en koren uit de filmmuziek. 
Bedoeling is om samen met andere koren uit Dilbeek en Merelbeke samen op te treden. 
De Verenigde Koren bestaan meer dan 25 jaar en aanvaarden permanent nieuwe zangers en zangeressen. Goede amateurs, semi-professionelen, professionelen op rust, geschoolde zangers en zangeressen : iedereen is welkom. De dirigent bepaalt je stemsoort en je plaats in het koor. 
De nieuwe privacy-wetten dwingen ons iedere geïnteresseerde zanger of zangeres te verzoeken zelf contact te willen opnemen met ons. 
Optredens zijn voorlopig enkel in het binnenland, maar in de nabije toekomst zijn er ook enkele buitenlandse optredens gepland. Het repertoire van De Verenigde Koren is zeer aantrekkelijk, zowel voor de uitvoerders als voor het grote publiek. 
De uitvoeringen worden enkel begeleid hetzij door een professionele pianist aan een vleugelpiano, hetzij met symfonisch orkest.  De dirigent is een professionele zangpedagoog. 
Andere leden zijn eveneens welkom : werkende leden, kandidaat-bestuurdsleden, steunende leden,... iedereen kan niet-zingend lid worden. 
 

Contactpersoon

Léon-Bernard Giot
0476431990
Middelkerke

Neem contact