U bent hier

Koor Cantilone Borgloon zoekt nieuwe dirigent!

koor zoekt dirigent
Borgloon

Koor Cantilone is op zoek naar een nieuwe dirigent! Word jij ook vrolijk van zingen met een groep mensen? Samen werken aan nieuwe projecten en concerten? Vind jij ook zo veel plezier in zingen als wij? Kan zingen in koor jou ook de zorgen van een werkweek doen vergeten? Misschien ben jij dan wel de man of de vrouw die we zoeken? 

We vertellen graag even in het kort wie wij zijn ...

Koor Cantilone werd in 1983 opgericht door dirigent Wilfried Grommen. Sindsdien is Cantilone een open vriendengroep die 4-stemmige muziek zingt, en dit in een juiste balans tussen religieuze en wereldse liederen. We verenigen muziekliefhebbers van 30 tot 80 jaar!Het koor is al meer dan 30 jaar onafgebroken actief binnen de Loonse gemeenschap. Binnen de vereniging wordt steeds gestreefd naar een juiste balans en wisselwerking tussen de samenhorigheid en vriendschap aan de ene kant én de zangkwaliteit aan de andere kant.

Als koor willen we bovendien het zingen én het plezier van het zingen uitdragen! Vanuit een continue zoektocht naar nieuwe invalshoeken en ideeën startte het koor in januari 2017 met de workshop 'Ontdek je Stem', in samenwerking met professioneel dirigente Nadia Loenders. Zo'n 30 enthousiaste zangers kwamen hier op af! Eveneens zullen we in oktober 2018 het Gloria van Vivaldi brengen, samen met nog 2 andere koren! Met andere woorden, bij Koor Cantilone houden we de geest en het hart open! 

Spreekt het jou aan? Aarzel dan zeker niet om ons even aan te spreken, eens te komen luisteren, ... Onze voorzitster Evelien Bers staat je graag met raad en daad te woord!

Contactpersoon

Evelien Bers
0494197846
Borgloon

Neem contact