U bent hier

KOOR ZOEKT DIRIGENT(E)

koor zoekt begeleider, dirigent
Roosdaal-Pamel

Wie zijn we ?  Het FUSA koor van de parochie Pamel uit Roosdaal is een gemengd koor dat tijdens de corona-crisis zonder dirigent viel. Het koor is in 1ste instantie een kerkkoor en luistert eucharistievieringen op. Voor de kerkelijke feestdagen en voor uitvaartdiensten wordt uit een aangepast repertoire geput. Momenteel hebben we  een 12-tal vaste leden, maar we wensen deze groep uit te breiden. In het verleden werden thematische concerten gehouden aan de hand van hedendaagse muziek (zie https://fusakoor.wordpress.com/) en is het de bedoeling om dit terug op te starten.

Repeteren doen we in principe wekelijks op donderdagavond, van 19.00 tot 21:00 uur. Dit kan in principe doorgaan in de leegstaande pastorij. Enkele malen per jaar werken we samen met de andere verenigingen of organisaties van de gemeente Roosdaal.

Wie zoeken we ? We hopen een dirigent (m/v) te vinden die enerzijds rekening houdt met de mogelijkheden van elke zanger(es), anderzijds ons repertorium geleidelijk aan wil uitbreiden.

Contactpersoon

Marc Van Erdeghem
+32485465121
Roosdaal-Pamel

Neem contact

Terug naar boven