U bent hier

Koreta zoekt zangers

koor zoekt zanger(s)
Reet

Het Parochiaal gemengd vierstemmig koor Reet Aartselaar, afgekort Koreta, bestaat reeds 47 jaar en heeft in deze lange periode tal van succesvolle  realisaties op zijn palmares verzameld. In januari 2009 neemt Achiel Rypens het dirigeerstokje over van  onze stichter  Jaak Vercauteren en geeft het een koor  een  tweede  adem met een vernieuwd repertoire. Het koor heeft al die jaren  kunnen beschikken over een sterke en stabiele bestuursploeg met een flinke dosis creativiteit, initiatief en verantwoordelijkheidszin. Het koorbestuur heeft steeds kunnen rekenen op zeer gemotiveerde en geëngageerde leden.

Ontegensprekelijk, onmisbare ingrediënten voor een goede koorwerking. Naast het puur  muzikaal aspect van de koorwerking, is er ook  altijd  een diep  menselijke verbondenheid aanwezig. Het koor streeft voortdurend naar wat schoon en goed is nl. "samen muziek maken" en daarin  "mensen ontmoeten en samenbrengen'.

Maar om op het zelfde elan te kunnen voortbouwen, zouden wij graag  onze vier stemgroepen versterken. Daarom zijn wij opzoek naar mensen die graag  (samen) zingen en nood hebben aan een deugddoende  culturele ontspanning. Zingen in groep is trouwens gezond en goed voor je  humeur  en is bovendien een prima anti-stressmiddel.

Geïnteresseerd of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog op het nr 03/888 11 29.  Beter nog, woon eens een repetitie bij op donderdagavond, zo kun je meteen de sfeer proeven en ons persoonlijk ontmoeten. 

GEWOON DOEN!
Namens het Koreta bestuur

Contactpersoon

De Smedt Willy
0486990317
Reet

Neem contact

Terug naar boven